Länkar om Inredning, bygg & underhåll

Vi har försäljnng av grus i Gävle!

Är du på jakt efter grus i Gävle? Vi på A Contracting AB är åkeri som erbjuder flera tjänster som försäljning av grus, sten och jord. Vi erbjuder uthyrning av skylift, bomliftar och saxliftar. Vi är ett mångsidigt företag och förutom försäljning och uthyrning så utför vi även sprängningar och trädfällning. Kontakta oss, välkommen!

Ett pålitligt måleri i Borlänge

Långsbyn Måleri AB finner du i Borlänge. Vi har lång erfarenhet inom måleri och erbjuder tjänster inom målning och tapetsering. Oavsett om du behöver arbetet utfört invändigt eller utomhus så är det inga problem! Vi arbetar smidigt och snabbt med perfekt slutresultat. Dags för att förnya hemmet eller på arbetsplatsen? Tveka inte utan hör av er till oss!

Dags för renovering i Östersund? | Tandbyns Bygg AB

Bland vill man ha förändring i hemmet och ofta så krävs det endast en idé för att starta ett projekt. Tandbyns Bygg AB utför tjänster inom exempelvis renovering och är verksamma i området kring Östersund samt i Strömsund där vårt företag ligger. Kontakta oss så förser vi er med snickare som kan förverkliga era renoveringsdrömmar!

Vaktmästare i Göteborg

Service Entreprenören erbjuder vaktmästarservice och vaktmästare för hemmet, fastigheten eller företaget i Göteborg. De ser till att allt fungerar och deras jourservice finns tillgänglig alla tider året runt.

Heminredning i Karlstad

Tonnys Tapetsserié & Sängbutik säljer heminredning till Karlstad med omnejd. Deras leverantörer är b.la. Svenskt Tenn, Ljungbergs textil, Mulberry, Sanderson, Kobe, Nevotex och Berghem. Välkommen in!

Elektriker i Östhammar, Tierp eller Uppsala

Eljouren är ett företag med erfarna elektriker som ligger i Östhammar och arbetar mot regionerna Östhammar, Tierp och Uppsala. Alla elektriker är kompetenta och kunniga. Eljouren antar uppdrag från både privatpersoner och företag och kan utföra alla former av elektrikeruppdrag.

Vallentuna Lås – allt inom låsbyte i Stockholm

Sollentuna Lås, är en låsfirma med 30-års erfarenhet av att byta lås i Stockholm och Solna-området. Vi har en bred kunskapsbas inom allt som rör låsbyte. Utöver detta får även våra medarbetare möjligheten att ständigt utvecklas genom utbildningar och uppdateringar hos låstillverkarnas lika huvudområden. Så vill du anlita en erfaren, kunskapsrik och framåtsträvande firma – så ska du anlita Sollentuna Lås!
Letar du efter låssmed i Sollentuna?, Sollentuna Lås – din lokala låssmed i Åkersberga, Behöver du låsmontering i Stockholm? Kontakta Sollentuna Lås!

Anlita Pfeil Entreprenader för golvslipning

Är det dags för golvslipning? Då tycker vi att du ska anlita oss på Pfeil Entreprenader! Vi är proffs på att lägga, behandla och förstärka all typer av golv. Hos oss görs golvslipning i olika steg efter önskad kvalité. Med hjälp av vår golvslipning blir golvet otrolig lättstädad och uppfräschad yta som ger ett representativt intryck. Låter inte golvslipning från Pfeil Entreprenader som en bra investering?

Bygg plåt Svensson & söner i Göteborg – plåttak & stuprör

Bygg plåt Svensson & söner i Göteborg bildades 1964 och har lång erfarenhet vad gäller plåtarbeten. Så oavsett om ni behöver hjälp med stuprör, plåttak, fasadarbeten, takmålningar eller servicejobb som snöskottning så hjälper vi er! Vår personal har god erfarenhet och yrkesskicklighet och utför alla vanligt förekommande arbeten inom branschen. Så anlita Bygg plåt Svensson & söner i Göteborg för allt inom byggnadsplåtslageri, plåttak och stuprör.

Bygg din vindsvåning med SBT byggbolag i Göteborg

Drömmer du om att bo på en vindsvåning? Då har du kommit rätt! SBT byggbolag i Göteborg specialiserar sig på ombyggnad av råvindar till vindsvåning. Tanken är att köpa upp oanvända råvindar och omvandla dom till snygga vindsvåningar. Välkommen in till oss!

Betong från Ottossons Cementvarufabrik i Skåne

Ska du bygga om och är i behov av betong? Då ska du kontakta Ottossons Cementvarufabrik i Skåne. Hos Ottossons Cementvarufabrik kan du beställa betong och cementvaror till rimliga priser. Beställer du betong eller cementvaror hos Ottossons Cementvarufabrik kan du få det hemkört för en billig kostnad. Väljer du däremot att hämta det själv, är det självklart kostnadsfritt. Vill du beställa betong i större mängder men är osäker är du alltid välkommen att kontakt oss på Ottossons Cementvarufabrik i Skåne!

Borer Bygg i Åsele – enkelt, snabbt och pålitliga!

Bor du i Åsele och behöver hjälp med bygg? Då ska du anlita Borer Bygg i Åsele! Borer Bygg är en snickarverkstad med duktiga och erfarna snickare inom bygg. Borer Bygg hjälper dig med allt inom bygg som bygg av stolphus, bygg av altan, takbyte, renoveringar, tillbyggnader, nybyggnationer och mycket mer. Borer Bygg tycker det är viktigt att utvecklas och är öppen för nya idéer. Tveka därför inte att kontakta oss för nya idéer inom bygg, stora som små. Välkomna in!

Anlita Mikaels Grävtjänst för schakt i Uddevalla!

Behöver du hjälp med schakt? Då ska du anlita Mikaels Grävtjänst i Uddevalla! Mikaels Grävtjänst utför tjänster inom schakt, grävning och markarbete för företag och privatpersoner i hela Uddevalla. Med rätt kompetens erbjuder Mikaels Grävtjänst sina kunder proffsigt arbete och stor kundnöjdhet. Andra tjänster som Mikaels Grävtjänst också erbjuder förutom schakt är vägunderhåll, totalentreprenad, sprängningsarbete, stubbfräsning och mycket mer. Tveka inte att kontakta Mikaels Grävtjänst i Uddevalla för mer information om schakt!

Attefallshus – Välja nyckelfärdigt eller byggsats

Att välja vilket sorts attefallshus som passar bäst för just dig och dina behov är inte alltid så lätt, speciellt inte när det alternativ som finns verkar vara lika bra. Frågan är ifall det lönar sig mest om du väljer ett nyckelfärdigt attefallshus eller ifall du väljer en byggsats. Läs mer om vad de olika modellerna har för nackdelar och fördelar samt se vilken form som passar dig och dins behov bäst på attefallshus.se. Varmt välkommen!

Kategorier

Nya Länkar