Länkar om Hantverkare

Hantverkare i hela landet

BraByggare.se är en tjänst skapad för dig, för att underlätta i letandet av seriösa hantverkare. Både vi själva och ni som kunder kvalitetssäkrar de hantverkare som är anslutna till oss. Välj en stad, välj hantverkare, fyll i vad ni vill ha gjort. Efter det får ni offerter från intresserade/tillgängliga hantverkare.

Fuktskador

Vi på FuktskyddadeHem har lång erfarenhet av fuktskydd för olika milöjer för att motverka fuktskador i husgrunder. Vi använder framför allt produkter från Pordrän när vi utför dräneringsarbete då det är riktigt bra produkter för fuktskydd. För dig som inte har ditt avlopp kopplat till det kommunala avloppssystemet erbjuder vi även infiltrationsanläggning! Vi har utbildad personal och har lång erfarenhet av att montera infiltrationsanläggning. Tveka inte att kontakta oss när du behöver dränera i Stockholm!
Fuktskydd med Pordrän, Dränering

Glas Stockholm

Vi kan glas i Stockholm! Vårt glasmästeri har erfarenheten och kunskapen att hjälpa just dig. Som kund hos oss kan du vara säker på ett bra jobb. Med mer än 80 år har vi utvecklats till att bli en av de största och mest kompletta glasmästerierna i Stockholm. Vill du veta mer om oss kolla in vår hemsida eller ring oss så berättar vi mer! Hos oss på Ekströms Glasmästeri får du hjälp! Kontakta oss idag!

PCB sanering av hög kvalitet

Byggtema har under mer än trettio år verkat för att åstadkomma kostnadseffektiva metoder, systemlösningar och bra materialval till rätt pris. Vi på Byggtema erbjuder produkter som idag används av många professionella entreprenörer på marknaden. Men samtidigt tycker vi att det ska vara ekonomiskt lönsamt att underhålla och bo i sin villa. Vi utför pcb fogning, sanering och mycket mer.

Då och då behöver man laga sin öppna spis!

Sotningstjänst har lång erfarenhet av tätning, lagning och underhåll av öppna spisar och kan erbjuda massvis av olika tjänster som rör öppna spisar, allt från tätning av otät skorsten till skorstensbesiktning. Kontakta oss gärna med en beskrivning av arbetet, så kan vi hjälpa dig med rekommendationer av tillvägagångssätt och prisuppgifter!

Södra Eltjänst - Elfirma i Stockholm

Södra Eltjänst har funnits sedan år 2000, vår kunskap inom företaget är bred och vi växer så det knakar. Södra Eltjänst AB erbjuder konsultation, installation och service inom området El/Tele/Data. Våra elektriker på Södra Eltjänst AB är välutbildade och certifierade inom sina respektive specialiteter. Vår Affärsidé är att leverera snabb service och hög kvalité till både privatperson som företag. Södra Eltjänst AB är också medlem i EIO (Elektriska installatörsorganisationen) och arbetar efter EIO:s miljöplan (Q-miljö) samt kvalitetssäkringssystem. För att kunna erbjuda våra kunder den bästa och senaste tekniken får våra anställda fortlöpande gå olika branschutbildningar inom bland annat miljö, kvalitetskontroll, nya föreskrifter och elsäkerhet. Välkommen att kontakta oss! Södra Eltjänst - Elfirma Stockholm Besöksadress Vårt kontor där vi även tar emot besök finns på Strindbergsgatan 48 i Stockholm.

Stenläggning trädgård - Borås Markentreprenad

Uppgradera med stenläggning i trädgården för att förnya och förvandla trädgården utefter era önskemål. Använd exempelvis stenläggning i trädgården som dekoration i samband med planteringsarrangemang. Ja, det finns oändligt många möjligheter! Vi vill gärna hjälpa er, för stenläggning i trädgård är en av våra specialiteter!

Sanering - Gällivare Måleri AB

Behöver du hjälp med sanering i Kiruna eller i Gällivare så är det oss på Gällivare Måleri AB som du ska vända dig till! Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap där vårt mål är att möta kundens förväntningar och vara stolta över vårt arbete. Sanering är något vi kan, kontakta oss!

CV Måleri - Köksrenovering i Västerås

Vilket är ditt köksrenoveringsprojekt? Vi åtar oss det med glädje. Vi står alltid till förfogande och tar oss ann alla typer av köksarbeten. Kontakta oss redan idag så diskuterar vi vidare för att möta just dina önskemål och behov. Nedan följer exempel på köksarbeten vi utför. Detta är bara ett urval så tveka inte att kontakta oss om det du behöver hjälp med inte står på listan. - Golvläggning - Byte av köksluckor - Panelbyten av olika slag - Utbyggnationer i olika utföranden

Behöver du måla ditt trapphus eller trappuppgång? - Trapphusmålerier

Trappusmålerier utför målning i trapphus och trappuppgångar. Inga jobb är för stora eller små för oss och de utförs alltid med ett professionellt bemötande och strålande resultat. Kontakta oss för en offert!
Vi målar i Stockholm, Göteborg & Helsingborg

Beställ balkongräcke i smide hos Mattssons Smides AB

Vi på Mattssons smides AB utför det mesta när det gäller monteringsarbeten inom järn och smide. Varför inte beställa ditt balkongräcke i smide hos oss?
Mekanisk verkstad, Smidesprodukter i Stockholm

Välj bland exklusiva inomhustrappor till ditt hus!

Välkommen till Nya Snickerifabriken i Jättedala. Vi gör fina inomhustrappor av furu. Förutom trätrappor tillverkar vi även trappräcke, stolpar, spaljeer, överliggare, handledare & ledstänger i trä till din nya eller befintliga trappa. Hos oss på www.nyasnick.se hittar du handtillverkade trätrappor av bästa kvalitet. Vi tillverkar inomhustrappor efter dina behov och önskemål. Vi har mycket lång erfarenhet av inomhustrappor och trappräcke. Du kan få din exklusiva trätrappa i antingen Furu, Björk eller Ek och med valfri ytbehandling (bets/lasyr, olja, grundmålad eller obehandlad). Titta in på vår hemsida och se vad vi har att erbjuda dig. Vi ger dig personlig service och gör en trappa efter ditt önskemål.

Takläggare i Stockholm - JF Tak

När en fastighet behöver ett nytt tak är JF Tak & Fastighetsservice företaget som kan göra jobbet. Vi har efter många år i branschen utfört ett stort antal takläggningar i Stockholm med omnejd. Våra skickliga takläggare förvandlar det gamla slitna taket till ett skinande nytt. På så vis slipper du även skador i form av mögel, fuktskador etc. Besök www.jftak.se för att se referensjobb.
Snöskottning och snöröjning i Stockholm, Takläggning för taket på ditt hus, Takmålning här!

Söker du rörmokare i Sollentuna eller Täby?

Vi på Turebergs Rör AB i Sollentuna är ett rörligt företag som erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster. Våra rörmokare utför näst intill allt inom VVS-branschen. Allt från rörarbeten, renoveringar, service och nyinstallation av pannor och värmepumpar med mera. Till oss kan både företag och privatpersoner vända sig. Kontakta våra rörmokare för mer information eller om du har ett VVS-arbete du behöver få utfört.

Renovera din skorsten? Vi hjälper dig med skorstenstätning!

Vi jobbar med skorstenstätning i hela Sverige! Med många år inom skorstenstätning har vi en expertis som gör oss till ett proffsigt företag som är riktigt bra på det som de gör! Välkommen till oss när du behöver proffsig skorstenstätning!

Bodin Bygg i Nynäshamn

Vi arbetar i och kring Nynäshamn, Södertälje och StorStockholm. Hos Bodin bygg och byggledning erbjuder vi våra kunder totalentreprenad.

Din snickeri i Umeå

Ska du montera nya trappor i huset och du behöver en kunnig snickare som utför jobbet på ett säkert sätt. Vi på Bjurholms Snickeri & Trappor AB har arbetat med allt från köksrenoveringar till trappräcken och har många nöjda kunder som referenser. Vi är den rätta snickeriverksamheten att kontakta i Umeå. Välkommen till Bjurholms Snickeri & Trappor AB och läs mer om oss på vår hemsida!

Allt inom VVS i Piteå

Behöver du hjälp inom VVS kan du kontakta Lillpite Rör i Piteå. Vi utför olika sorters tjänster inom VVS och våra anställa är alla duktiga och har mångårig erfarenhet. Tjänster inom VVS omfattar installation av värmepumpar, badrumsrenoveringar och nybyggen.
Värmepumpar i Piteå

Vi servar och reparerar rulltrappor

Miljtekniska Entreprenad AB utför professionell och miljvänlig rengöring, rekonditionering samt drift och underhåll av rulltrappor, hisschackt, offentliga toaletter. avlopp, dammar och industrilokaler. Våra medarbetare är elbehöriga och säkerhetsutbildade. Kontakta oss för mer information om våra tjänster och för offert!

Bra, dammfri golvslipning i Göteborg

Golvslipning när parkett eller trägolvet skall förnyas är ett arbete som lämnar stora mängder damm och partiklar i stort sett överallt i lokalen. Det kostar mycket mertid med svårstädade utrymmen som behöver rengöras i minsta skrymsle. Golvpartner i Göteborg erbjuder dammfri golvslipning som sparar mycket extra arbete för deras kunder. En utmärkt tjänst!

Hitta VVS jour i Malmö, Lund, Trelleborg och övriga Skåne

VVS jour behöver du sällan under vanliga arbetstimmar. Det är klart att det blir stopp i avloppet eller att du får ett rörläckage på kvällen och inte vet vem som kan hjälpa dig med det. I Skåne jobbar Avloppsexperten med vvs jour dygnet runt. Framförallt jobbar man med kunder i Malmö, Lund och Trelleborg men man rycker ut på larm över hela Skåne. Journumret hittar du på hemsidan.

Dränera hus - GE-AB

GE-AB hjälper dig att skydda dig från fuktskador och fuktproblem. Dränering kring hus är ett effektivt och nödvändigt skydd mot fuktskador. Hos GE-AB kan du läsa mer om vad det innebär att dränera huset, och när det är dags att dränera om. Välkommen att läsa mer.
Hjälp vid fuktskador - GE-AB, Fuktskydd för krypgrund - GE-AB, Mekaniskt ventilerat golv

Hjälp med takläggning i Stockholm

Vi på GB bygg AB erbjuder inte bara hjälp med takläggning och takrenovering utan kan erbjuda dig som privatperson eller företag en totalentreprenad. Vi hjälper dig med allt du behöver när det gäller renovering.
Fönsterrenovering i Stockholm

Australian Bygg utför renovering i Göteborg

Australian Bygg AB utför renovering av högsta kvalitet i Göteborg. Dom är riktigt duktiga på att hålla tidramen som är bestämd med kunden. Dom utför bland annat hemrenovering, köksrenovering och badrumsrenovering. Australian Bygg erbjuder alltid en kostnadsfri offert och tar du kontakt med dom på deras hemsida får du svar inom 24 timmar.

Anlita Bohusläns Stenhuggeri för utformning av stenar

Vill du utforma stenar? Då ska du anlita Bohusläns stenhuggeri! Bohusläns stenhuggeri kan allt om stenar och utformar till mesta dels stenbänkskivor, gravstenar, gravvård, fönsterbrädor och mer efter önskemål. Besök Bohusläns stenhuggeri för mer info.

Anlita Rci Trä & Design för bastustugor

Vill du ha unika bastustugor? Då ska du anlita Rci Trä & Design. Hos Rci Trä & Design byggs det unika bastustugor efter kunds önskemål. Du kan alltså skicka in egna skisser på bastustugor så hjälper vi dig att förverkliga drömmen. Besök vår hemsida för mer information om våra bastustugor.

Skorstensrenoveringar i Umeå – Västerbottens kakelugnsmakeri!

Välkommen till Västerbottens kakelugnsmakeri i Umeå! Våra skickliga murare hjälper er med allt från spisar till skorstenar och är proffs på skorstensrenoveringar. Då skorstenar utsätts för mycket hårt väder så kan de ibland behöva muras om. Förutom att mura om skorstenar så kan vi även hjälpa er med montering utav rökkanal. Så kontakta Västerbottens kakelugnsmakeri vid skorstensrenoveringar i Umeå! Ni är även varmt välkomna att besöka vår webbplats för mer information.
Västerbottens kakelugnsmakeri – era murare i Umeå

Hasse Svensson specialsnickerier – trappa i Skåne

Hasse Svensson specialsnickerier tillverkar personliga trappor i Skåne. Så om du bor i Skåne och önskar dig en trappa med personlig stil kontakta Hasse Svensson specialsnickerier! Vi tillverkar mycket för hand vilket ger er möjlighet att påverka trappans utformning. Då en trappa utsätts för slitage dagligen så ytbehandlar vi trappan och levererar givetvis även den till er. Så om ni önskar en kvalitativ trappa till ett bra pris kontakta Hasse Svensson specialsnickerier eller besök vår webbplats för mer information.
Vackert trappräcke – Hasse Svensson specialsnickerier, Skåne, Trätrappor i Skåne – Hasse Svensson specialsnickerier

Fina trappräcken & balkongräcke i Stockholm - Östersmide

Bor du Stockholm och letar efter ett vackert och personligt anpassat trappräcke eller balkongräcke? Vi tillverkar trappräcken av hög kvalité efter dina önskemål. Vi har funnits i många år och har lång erfarenhet men vi försöker även alltid lära oss nytt och vidareutvecklas. Våra kunder är både privatpersoner och företag och vi lämnar alltid 2 års garanti på trappräcken och balkongräcke. Så om du bor i Stockholm och söker ett vackert trappräcke eller balkongräcke tveka inte att höra av dig till oss! Mer information finns på vår webbplats.

Snickare för renoveringar i Borlänge

Hos Pers Allservice i Borlänge arbetar duktiga snickare med en mängd olika projekt inom bygg och renovering. Här kan du få hjälp med allt från nybyggnationer och takläggning till badrumsrenovering och kakelläggning. En bra snickare är en som har bred kunskap och vet hur de kan hjälpa dig oavsett vad för projekt du har på gång. På Pers Allservice har vi bred och varierad kompetens, det är få ställen där vi inte kan hjälpa dig! Råkar du ha ett väldigt specifikt projekt där våra snickare inte kan hjälpa dig hela vägen så kan vi även hänvisa dig till någon som kan det!
Badrumsrenovering för snyggare och hållbarare badrum

Älvdals bygg i Sälen!

Bor du i sälen med omnejd och behöver skickliga byggare? Då kan Älvdals bygg hjälpa dig! Vi har arbetat med bygg i flera år och kan hjälpa dig oavsett om det gäller en mindre tillbyggnad eller totalentreprenad. Besök Älvdals bygg i Sälen redan idag eller klicka dig in på vår webbplats för att läsa mer om oss och hur vi kan hjälpa dig förverkliga ditt drömbygge! Är det dags att förverkliga ditt drömbygge? Då kan du kontakta oss på Älvdalsbygg i Sälen med omnejd. Våra byggare har många års erfarenhet och kan hjälpa dig till ditt drömhus. Så slå slag i saken och förverkliga ditt drömbygge med oss på Älvdalsbygg i Sälen och Idre med omnejd. Kontakta oss eller besök vår webbplats för mer information om oss!
Totalentreprenad med Älvdals bygg i Sälen!

Kategorier

Nya Länkar