Länkar om Förmedlare

Lediga bostäder

I vår stora och enkla databas kan vem som helst söka efter lediga lägenheter och bostäder. Hittar du sedan lägenheten du vill ha så behöver du bara registrera dig för att anmäla ditt intresse.

Bostad

Lägenhetsbyte har tusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta lägenhet eller byta bostad. Det kostar endast 45kr för 30 dagar att annonsera. Vi har även ett av Sveriges största galleri av bilder på bostäder. Här hittar du alla aktiva annonsörers bilder för inspiration när du själv ska möblera eller renovera din bostad.

Konsult för projektledning i Stockholm & Uppsala

Vid större projekt kan det ibland behövas hjälp med projektledning för att se till att allt flyter på så smidigt som möjligt. Pararet är företaget som kan hjälpa er med projektledningen för projekt i bland annat Stockholm och Uppsala. Pararet kan hjälpa er att se till att alla krav uppfylls, både från beställare och branschen, upprätta tidsplaner för projektet, rapportering under projektets gång och mycket mer. Läs mer om våra tjänster inom projektledning på vår hemsida.
Anlita en duktig kvalitetsansvarig för projekt i Stockholm, Besiktningsman för entreprenadbesiktningar i Uppsala

Kategorier

Nya Länkar