Länkar om Städ

Vi säljer dammsugare

Att dammsuga är att suga upp damm och annat skräp med en dammsugare Städa på ett mer ergonomiskt sätt och dessutom få en mycket fräschare inomhusluft. Allaway centraldammsugare är snabbaste vägen till bättre inomhusklimat för dig och hela din familj. Välkomna!
Vi säljer centraldammsugare

Flyttfirma i Örebro med bra erbjudande

EPL Flytt är en flyttfirma i Örebro som alltid har bra erbjudande på flytthjälp och flyttstäd. Exempelvis har de garanti på att du som kund ska vara nöjd, samt att du även ska ha det lägsta priset. Är du ute efter en flyttfirma som har det lilla exta, vare sig det handlar om gratis utlåning av flyttlådor eller bra service, så är EPL Flytt det rätta valet för dig. De har även flyttstäd och flyttfirma i Nyköping och Eskilstuna.

Maggans Städ - Professionell städfirma i Gävle

Är du i behov av en professionell städfirma som kan hjälpa dig med din städning i Gävle? Hör av dig till Maggans Städ! Maggans Städ i Gävle har mångårig erfarenhet som städfirma och har utfört städning åt hundratals nöjda privat- och företagskunder. All personal pratar svenska, arbetar noggrant och effektivt och du som kund garanteras alltid ett välutfört arbete.

Städservice i Gävle | för en enklare vardag

Gefle CleanIt i Gävle utför städservice till företag och privatpersoner. Vi utför städtjänster och andra hushållsnära tjänster. Vi strävar efter kvalitet och använder miljövänliga produkter. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att få ihop vardagen på arbetet, i hemmet eller mitt i flytten. Välkommen till Gelfe CleanIt!

Flyttstädning i Västerås

EPL Städ inriktar sig mot flytthjälp och flyttstädning i Västerås. Vi har alltid kaninerbjudaden och har även nöjd-kund-garanti samt lägsta-pris-garanti för flyttstäd.

Backens Fönsterputs & Lokalvård i Umeå

Backens Fönsterputs & Lokalvård är det primära städföretaget i Umeå som erbjuder allt inom städ och service. Vi utför daglig städning och lokalvård inom Umeå kommun och har specialiserat oss inom flyttstädning. Vår kundkrets består av både privat- och företagskunder.

Städmaskiner från Alcon

Våra städmaskiner med kraft hjälper di att hålla rent och snyggt. Ångtvätta, skura eller sopa; vår städmaskiner kan allt. Välkommen att höra av dig! alconab.com

Behöver du hjälp med flyttstädning i Östersund?

Ska du flytta i Östersund och behöver hjälp med flyttstädning? Då kan vi på Britts Städ & Hemservice hjälpa dig med det! Vi är ett städföretag i Östersund som erbjuder all sorts städning, speciellt flyttstädning som vi är väldigt duktiga på. Du kan känna dig trygg när du lämnar över allt ansvar vad gäller flyttstädning till oss, vi utför detta åt dig bekymmersfritt, fläckfritt och tryggt med både försäkringar och nöjd-kund garanti. Vi kan även hjälpa dig att flytta dina saker om önskemål finns.

Anlita Carina Städservice i Uppsala

Visste du att mer och mer anlitar städservice till sitt hem eller företag? Det tycker vi du också ska göra. Carina Städ i Uppsala erbjuder städservice till både privatpersoner och företag inom hela Uppsala. Carina Städ utför alla typer av städservice och är måna om att våra kunder ska bli nöjda. Vi vill också göra dig nöjd så kontakta oss så berättar vi mer.
Låt Carina Flyttstäd hjälpa dig med flytten i Uppsala

Beställ prisvärda städprodukter från SMB

Är ditt företag i behov av städprodukter? Då ska ni kolla in SMB. Hos SMB finns ett brett sortiment av städprodukter. SMB har allt för en lyckad städning. Förutom städprodukter erbjuder SMB också all sorts av städutrustning som städmaskiner och städvagnar. Välkomna in till oss!

Hemstädning i Stockholm med omnejd hos Neonia

Neonia har länge hjälp privatpersoner i Stockholm med hemstädning och andra hushållsnära tjänster. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med oss i sitt hem, därför jobbar vi runt de villkor du ställer! Neonia har även hjälpt företag med kontorsstädning, trappstädning osv. Vi är måna om våra kunder och lyssnar alltid om det är något som inte fungerat och rättar till det direkt.
Kontorsstädning i Stockholm - vi hjälper er gärna!

Beställ städredskap online hos Duo-M

Är ditt företag i behov av städredskap? Då ska ni kontakta Duo-M – ledande städgrossisten i Sverige. Hos Duo-M finns det möjlighet att beställa städredskap online till rimliga priser. Förutom städredskap finns andra produkter inom städ som städmaskiner, städvagnar, skurmaskiner och mycket mer. Besök hemsidan för mer information.

Hemilia hemstäd i Uppsala – snabbt, enkelt och prisvärt!

Behöver du hjälp med hemstäd i Uppsala? Då ska du anlita Hemilia hemstäd i Uppsala. Hemilia utför hemstäd helt efter ditt önskemål, du som kund bestämmer hur ofta du vill att vi ska komma och städa. Med hemstäd från Hemilia kan du alltid känna dig trygg, vi vårdar våra kundrelationer. Förutom hemstäd utför Hemilia också andra typer av städtjänster som flyttstädning, kontorsstädning, lokalvård, fönsterputs och mycket mer. Välkomna in till oss!

Behöver du hjälp med fönsterputsning i Sundsvall

Vi på totalstäd AB hjälper dig med fönsterputsning i Sundsvall! Ska du flytta och behöver flyttstäd hos oss ingår fönsterputsning. Vi erbjuder även fönsterputsning med eller utan torkning av fönsterkarmar och fönsterbrädor, både för privatpersoner och företag. Vi frigör din tid genom att ta hand om din fönsterputsning så du kan göra det du gillar. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Totalstäd AB hjälper dig med hemstädning i Sundsvall

Älvis städ i Umeå hjälper dig med hemstädningen!

Välkommen till Älvis städ! Vi finns i Umeå med omnejd och har lång erfarenhet inom städning. Vi erbjuder allt från kontorsstädning till flyttstädning och hemstädning. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och anpassar hemstädningen efter just dina behov. Så kontakta Älvis städ i Umeå med omnejd redan idag så hjälper vi dig med hemstädningen! Du kan givetvis även klicka dig in på vår webbplats för att läsa mer om hemstädning och våra andra tjänster.
Enklare flytt med flyttstädning | Älvis städ Umeå!, Kontorsstädning i Umeå - Älvis städ, Städfirma i Umeå? Kontakta Älvis städ!

Kategorier

Nya Länkar