Länkar om Inredning

Kontorsstolar för bättre ergonomi

På Företagsmöbler i Bromma hittar du kontorsstolar till alla på kontoret. Behöver du låna en stol för att se om den passar så fixar vi det, ni kan ha stolen i en vecka. Här hittar ni även allt annat inom kontorsmöbler och inredning.

Loungemöbler - kan du hyra här!

Fine Design Stockholm hyr ut designmöbler från kända designers till t.ex. homestyling eller för fest/event. Vi kan också hjälpa dig med rekvisita t ex inspelningar av olika slag. Skapa en trivsam och snygg inredning på ditt event genom att hyra designmöbler från Fine Design Stockholm. Besök vårt showroom och se vad vi kan erbjuda för loungemöbler och mässmöbler.

Lampor och belysning

Belysningsdesign är en butik på nätet vars mål är att ha det bästa och bredaste sortimentet av lampor och belysning. Belysningsdesign erbjuder ett brett sortiment av lampor för de flesta behov in hem och trädgård allt, allt från kristallkronor till trädgårdsbelysning. I vår webbshop kan ni köpa lampor och belysning i tusentals variationer ! Vi har sålt belysning på nätet i 5 år och har närmare 400 recensioner med ett snittbetyg på 9 av 10. Ni kan med andra ord känna er säkra på att ni blir nöjda med era lampor ni köpt hos oss! Frakten bjuder vi på!

Skrivbord

Hos Bafab Kontorsmöbler finner du skrivbord till ditt kontor. Vi har ett brett utbud av både stationära skrivbord och höj- och sänkbara skrivbord. Då vi ofta köper in stora partier av nya och begagnade skrivbord kan vi hålla mycket bra priser ut till kund. Kontakta oss gärna om du har några frågor. Självklart är du också välkommen till vårt lager och Shoowroom på Flöjelbergsgatan 11-13 i Göteborg.

Sängram hos Möbelmagasinet

Hos Möbelmagasinet hittar du barnsäng, loftsängar, våningssängar, och sängram såväl som andra sängtillbehör till fantastiska priser. Du är välkommen att kontakta oss för hjälp att hitta en sovmöbel som passar just dina behöv, önskemål och förutsättningar!

Butiksinredningar sen 1945

Elbe AB är experter på butiksinredning, med mångårig erfarenhet och expertis. Vi hjälper dig att lyfta fram dina produkter med enkla medel genom att tänka igenom och byta ut din butiksinredning, tänka om varuexponering och skyltställ och hela din butiks inredning. Att få hjälp med sin butiksinredning kan vara det som behövs för att öka försäljningen i din butik. En fräsch lokal med enhetlig inredning ger dina kunder ett bättre intryck, visar upp dina produkter på ett mer fördelaktigt sätt och ökar kvalitetskänslan. Detta leder i sin tur till fler köp och nöjdare kunder och din butik går i förlängningen mycket bättre.

Heminredning på nätet | Stayhome

Hos Stayhome hittar du heminredning på nätet! Vi har ett brett sortiment av olika typer av heminredning så som lampor, blomlådor, fårskinn och annat. Se vårt sortiment direkt online och beställ. Vi levererar till dig snabbt och enkelt!

Rosendahl glas & porslin hos Frapp

Rosendahl - dansk design av världsklass. Med lättillgängliga produkter som bruksföremål för många människor. Ända sedan 1984 har Rosendahl förknippats med funktionell och stilren design till ett överkomligt pris. Köp Rosendahl hos Frapp!

Växter som kontorsinredning - Bellis växtmiljö

Vi på Bellis Växtmiljö är ledande i Sverige inom växtinredning och kontorsinredning. Vi har arbetat med kontorsinredning i offentlig miljö sedan 1982. Vi finns i Partille utanför Göteborg och sköter växter för över 1100 företag. Bellis var först som auktoriserad Skandinavisk Växtinredare. Hösten 2007 utsågs vi till årets växtinredare av SVIR. 2008 utsågs Gösta Sundström, grundare och ägare av Bellis Växtmiljö, till Årets Företagare av Företagarna i Partille.

Snygg fönsterlampa till ditt fönster!

Med en snygg fönsterlampa kan du skapa en härlig atmosfär hemma med mysig belysning som ger ett trevligt intryck både inomhus och utomhus. På vintern är det extra trevligt om det finns en lampa tänd i fönstret när man kommer hem. På Elstore kan ni hitta många snygga lampor från flera kända varumärken som t.ex. Watt och Weke och Hallbergs belysning.

Besiktning pallställ och hyllställ hos Gemo.

Vi på gemo utför besiktning av pallställ och hyllställ med många års erfarenhet och hög kompetens. Våra besiktningar utförs av tekniska specialister och ni får en skriven rapport om besiktningens omfattning och resultat. Man bör göra en besiktning av sina pallställ och hyllställ kontinuerligt för att få en säker arbetsplats som uppfyller de krav som finns. Välkommen till Gemo.se för besiktning av dina pallställ och hyllställ!

Bättre luft med en fläktkåpa från Thermex

Med en flktkåpa från Thermex får du en bättre luft som ger en behaglig och svalkande känsla. Våra fläktkåpor har även en låg ljudnivå och finns både som skåpsinegrerade, hängande, lampformade och frihängande- vi har fläktkåpor som passar in i alla kök och hem! Köp din fläktkåpa hos Thermex redan idag. Varmt välkommen!

Köpa kontinentalsäng billigt online

Beddo har ett brett utbud av kontinentalsängar i olika storlekar och hårdheter. För flera av våra modeller ingår en tillhörande huvudgavel. Vi erbjuder fri och snabb frakt! Välkommen in på beddo.se

Kelimmattor i orientalisk stil

Marocko Bazar har marockansk inredning för alla rum i hemmet. Kelimmattor är mattor som är jordnära och unika, samtidigt som de passar in i moderna hem. Kelimmattor har också den unika förmågan att lyfta en inredning till en högre nivå. Titta in på Marocko Bazars webbplats för att läsa mer om Kelimmattor och andra produkter som runda bord i mosaik och marockanska lampor.

Montera Solfilm i Helsingborg & Malmö

BBN NOrdic monterar solfilm i Helsingborg och Malmö för att ni ska få ett behagligt inomhusklimat i era lokaler. Solfilm fungerar på alla fönster och därmed kan ni få arbetsmiljön trevlig på både kontoret, i butiken och på lagret. Solfilm håller kostnaderna för nedkylning nere och är både smidigt och ekonomiskt för er.

Begagnad kontorsinredning & kontorsmöbler från Anderssons Kontorsinredning

Anderssons Kontorsinredning säljer begagnad kontorsinredning till företag och privatpersoner. Här hittar du alla möbler som behövs för att fräscha upp ditt kontor. Välj mellan konferensstolar, bord, fåtöljer, förvaring, pelare med mera. Välkommen in!
Kontorsmöbler - Anderssons Kontorsinredning

Vacker vit tv-bänk | ROWICO

Är du ute efter en snygg vit tv-bänk? Vi på Rowico kan hjälpa dig. Hos oss hittar du tv-bänkar i alla möjliga färger och former. Du kan välja mellan moderna, enkla tv-bänkar eller klassiska. Bli av med sladdar som ligger överallt med hjälp av dold sladdförvaring. Ta ett steg i rätt riktning för ett snyggare hem anpassat efter dina önskemål.

Underlaget.se sköter allt med golvläggning av fiskbensparkett och trägolv

Vi har sedan 25 år tillbaka ordnat med golvläggning och har erfarna golvläggare som har varit med i branschen i 30 år. Underlaget har alltid levererat i kvalité med hög service, vi jobbar med alla sorters trägolv och fiskbensparkett. Vi sköter dessutom underhållning av golven såsom slipning, lagning och ytbehandlning. Allt detta för att du ska få den absolut bästa upplevelsen av våra tjänster. Kontakta oss idag för mer information
Golvslipning

Bänkskivor

Bänkskivor till kök och avlastningsytor köper du enkelt hos Panelstugan direkt på nätet. Panelstugan tillverkar och säljer bänkskivor i olika trädslag som specialanpassas till varje kund i företagets snickeri. Som kund väljer du exakt vilket träslag, vilka mått och vilken ytbehandling dina bänkskivor skall ha. Panelstugan tillverkar sedan bänkskivorna och skickar dem direkt hem till dig.

Rullgardin i mängder av utföranden hos SB Persienner AB i Göteborg

Undvik störande solljus med rullgardin från SB Persienner AB i Göteborg. En rullgardin är ett klassiskt och tidlöst solskydd. Hos oss på SB Persienner AB i Göteborg hittar du över 200 olika modeller i olika vävar, färger och utföranden. Vi erbjuder märken som Hasta & Umbra. I vår visningslokal i Göteborg kan du se hela vårt utbud av rullgardiner och hitta den perfekta rullgardinen för dig och dina behov. Visningslokalen har öppen enligt överenskommelse. Kontakta oss gärna för mer information. Varmt välkommen till SB Persienner AB i Göteborg!
Skydda dig från solljus med markiser från SB Persienner AB i Göteborg, Snygga och praktiska lamellgardiner - SB Persienner AB i Göteborg, Plissegardiner i olika färger och utföranden hos SB Persienner AB i Göteborg

Kontorsmaterial – Åke Nordahl

Behöver du köpa material till ert kontor? Kontakta då Åke Nordahl! Vi har ett mycket stort sortiment av material till alla sorters kontor. Allt från kopieringspapper, tejp, och pärmar till pennor, whiteboardtavlor och etikettskrivare. Varmt välkommen att besöka vår sajt för att se hela vårt sortiment!

Köp etanolkamin från oss på Eldstadsbutiken!

Välkommen till Eldstadsbutiken! VI har många olika sorters kaminer i olika storlekar och anpassade för olika användningsområden så att du kan hitta den som passar dig och ditt hem. Med en etanolkamin från oss så får du den varma och mysiga känslan som en öppen spis ger men slipper sot och smuts. Du slipper dessutom ordna med skorsten. Klicka dig in till vår webbplats för att läsa mer om oss och hitta den etanolspis som passar dig!
Skorstensfri kamin från Eldstadsbutiken!, Utomhuskamin för svala sommarkvällar - Eldstadsbutiken!, Eldstadsbutiken - smidiga bordskaminer.

Markis i Landvetter & Västra frölunda | Swesol!

Markiser är ett effektivt solskydd och en vacker inredningsdetalj. Swesol i Landvetter, Västra frölunda med mera är proffs på markiser och hjälper dig att hitta den markis som bäst passar dig. Vi måttanpassar givetvis även markiserna. Så om du bor i Landvetter eller Västra frölunda med omnejd och letar efter vackra och praktiska markiser - kontakta oss på Swesol! Besök gärna vår webbplats för mer information.
Persienner från Swesol i Göteborg!, Köp rullgardiner från Swesol i Göteborg!, Vackra lamellgardiner i Göteborg | Swesol

Kategorier

Nya Länkar