Länkar om Bad & kök

Kök och köksinredning

Välkommen till Absoluta Kök! Kök och köksinredning till riktigt bra priser! Beställ skåp, köksluckor, bänkskivor och vitvaror. Hos oss hittar du kök i en rad stilar, material och färger.

Nytt kök

Canadaköket är historien om Carl Bäckström som seglar mot USA och hamnar på en snickerifabrik i Canada. Väl hemma i Sverige slår han sig ner på Lidingön i Stockholm och startar Canada Brädgård. 1872 börjar den äventyrliga snickaren tillverka en av de mest populära produkterna i Canada; färdiga köksluckor. I dag tillverkas Canadaköket i uppländska Haga och den innovativa, exklusiva fingertoppskänslan spirar. Canadaköket har inget sortiment i traditionell mening. En stor del tillverkas för hand och du har möjlighet att påverka såväl mått som utförande. Du kan välja på kökluckor i 12 olika träslag. Oavsett vilket material du önskar kan du vara säker på att det är av högsta kvalité, välarbetat och genomtänkt för en exklusiv känsla utöver det vanliga.

Betong i din bänkskiva gör ditt hem modernt

R&R Betongstil arbetar med lösningar för golv i betong. Betongskivorna passar till de flesta stilar och beroende på resten av köket kan det ge olika intryck och känslor i rummet. Det kan ge ett rått industriellt intryck eller så känns det som att ta in naturen i hemmet, med rustik och jordnära känsla. Det beror helt på vad man är ute efter. Vi ger dig alltid ett bra pris och ett personligt bemötande. Vi gör allt från uppmätningen till monteringen, början till slut. Välkommen för mer information!

Köksluckor till ditt nya kök från Skeppsholmskök

Vi anpassar våra köksluckor och lådor till dina mått i vår egen fabrik. Vi har ett stort sortiment av allt ifrån handtag, beslag, moderna gångjärn till smarta förvaringsalternativ till dina nya kökslådor. Vi lackerar våra köksluckor själva och de kan levereras i valfri NCS-kulör i glans från 10 till 85. Våra köksluckor i trä kan fås i de flesta träslag såsom ek, björk, ask, al, wenge, valnöt, zebrano m.m. Alla våra luckor är av äkta trä, ett gediget svenskt hantverk.

Spegelbelysning till badrummet från Swedmart

Snygg och stilren spegelbelysning till badrummet handlar du online hos Swedmart. Ta en titt i vårt utbud och finn mängder av fina produkter till badrummet till marknadens bästa priser. Vi erbjuder alltid fri frakt och fri retur för våra produkter om du skulle ångra ditt köp. Dessutom har du chansen att komma och kolla på produkterna i vårt showroom på Tyresö.

Bygg badrum och/eller kök i Umeå med Nybergs

Är du i behov av ett nytt kök eller badrum? Kanske vill du som nästa stora projekt utföra en badrumsrenovering? Oavsett om du ska bygga nytt eller renovera ett befintligt kök/badrum så är Nybergs Bygg & Service rätt företag för dig! Nybergs Bygg & Service har mångårig erfarenhet av byggnation, installation och renoveringar av kök samt badrum och levererar alltid inom ramarna för avtalet där du som kund står i fokus. Nybergs erbjudet dessutom alltid en kostnadsfri kvalitetskontroll av utfört arbete för att säkerställa att du som kund alltid känner dig nöjd innan projektet slutförs. Besök hemsidan för mer information!
Nybergs - Din takläggare i Umeå

Köp ditt spabad hos Poolteam

En varm och härlig bubbelpool som också masserar - att kunna unna sig ett spabad när man helst önskar är en dröm för många. Förverkliga drömmen och köp ett spabad för utomhus bruk! Det är enkelt och vi hjälper dig välja rätt spabad för köp.

Nytt kök – Rör center i Ljungby!

Har det blivit dags att renovera ert kök? Eller kanske bygga helt nytt? Oavsett så hjälper Rör center i Ljungby er! Vi är experter på VVS och hjälper er undvika överraskningar genom att kontrollera ert VVS system. Vi hjälper givetvis även till med installation utav nytt kök. Så tveka inte att höra av er till oss på Rör center i Ljungby när det börjar bli dags att göra om i ert kök!
Hjälp med värmepumpar? – Rör center i Ljungby

Köp nya köksluckor hos Kitchn i Halmstad

Känner du att det är dags för nya köksluckor? Då ska du kolla in Kitchn i Halmstad. Kitchn i Halmstad har ett brett sortiment av köksluckor som passar alla hem och stilar. Passa på att köpa dina köksluckor och få dom monterad av Kitchn själv. Välkomna in till oss!

Vedeldad bastu från Tylö

Bastu från Tylö - en riktigt vardagslyx. Tylö är en anrik tillverkare av bastu och bastutillbehör/bastuinredning, som nu även har ångduschar i sortimentet. Vår Relaxology-filosofi gör att vi kan erbjuda lyxprodukter till ett helt ok pris, och våra bastu-lösningar samt ångduschar är både snygga och funktionella. Besök vår hemsida idag för mer info!
bastuaggregat, bastudörr, bastupanel, infra bastu, vedeldad bastu, ventilation bastu

Japanska toaletter | Din japanska toalett hos eBidé

Japansk toalett från eBidé för en härlig upplevelse varje dag. På vår sajt hittar du japanska toaletter. Beställ idag. Få de hemlevererade inom sju dagar! Välkomna!

Badkar

Badkar är viktigt för väldigt många. Vi vet alla att det är energisnålare att duscha än att använda ett badkar. Men alla som har barn känner till hur bra det är med ett badkar och vem tycker inte att det är skönt att bara glida ner i ett varmt, avslappnande bad och stressa av ordentligt? Dagens badkar har tagit ett stort steg från det gamla gjutna, tunga och kalla plåtbadkaret till ett lätthanterat akrylbadkar som inte ger köldchocker när du sitter ner. Hållbarheten är densamma. Inspireras av Nordhems badkarssortiment!

Hitta bästa stekpannan från Scanpan – J. A Sundqvist!

Letar du efter den bästa stekpannan? Scanpan har stekpannor, kastruller och även köksredskap av bra kvalité och arbetar dessutom miljömedvetet. Med en bra stekpanna så kan blir det både roligare och enklare att laga mat. Så om du letar efter den bästa stekpannan klicka dig in på J. A Sundqvist redan idag och hitta den bästa stekpannan från Scanpan! Bästa stekpannan från Scanpan har vunnit flera priser och tuffa test så klicka dig in redan idag.

Avlopp & badrumsrenovering? Nordhallands rör i Kungsbacka!

Välkommen till Nordhallands rör i Kungsbacka! Vi hjälper dig med din badrumsrenovering smidigt och alltid med bra kvalité. Vi på Nordhallands rör i Kungsbacka är proffs på avlopp och badrumsrenovering och har även totalentreprenad. Vi vill alltid finnas tillgängliga och med fokus på service. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Besök gärna vår webbplats för mer information.
Hjälp med VVS? Kom till Nordhallands rör!, Skickliga rörmokare finns på Nordhalalnds rör - Kungsbacka!

Borgs Bygg i Ljusdal guidar dig vid renovering av kök

Planerar du att bygga om ditt kök? Ta hjälp av Borgs Byggservice i Ljusdal för renoveringen, så kan du vara säker på att allt arbete utförs på korrekt sätt! Här finns stor kunskap inom både snickeri och plattsättning, så anlitar du dem kan du känna dig trygg. Oavsett om det är hela ditt kök eller bara en del av det du vill bygga om så kan Borgs Byggservice hjälpa dig både att planera och genomföra projektet. Kontakta dem direkt när du börjar fundera så kan de guida dig genom hela projektet!

Kategorier

Nya Länkar