Länkar om Övrigt

Flügger färg

Flügger affärsidé är att producera och marknadsföra ett komplett sortiment byggnadsfärg, träskydd, tapeter, måleriverktyg och naturliga tillbehör i god målarmästarekvalitet. Vi prioriterar miljöriktiga, sunda produkter, som ger vackra och hållbara ytor. Vi utvecklar och tillverkar färg, tapeter, penslar och tillbehör i våra egna fabriker i Danmark och Sverige och säljer produkterna genom över 550 butiker i kedjan Flügger färg / Flügger farve i Skandinavien.

Nordsjö Färg

Under mer än 100 år har generationer av duktiga yrkesmålare valt att arbeta med Nordsjö färg. För varje år, varje målat hus, varje penseldrag har vi lärt oss allt mer om färg och kulörer. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg. Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak med mera.

Plissegardiner - för ett dynamiskt rum - Velux

Velux erbjuder plissegardiner specialanpassade för takfönster. I vårt sortiment ingår ett brett urval av färger och mönster för plissegardiner. Plissegardiner låter dig anpassa hur ljuset kommer in i ett rum på ett kreativt sätt, och kan vara ett bra alternativ till rullgardiner. Vill du verkligen dra nytta av din vindsvåning erbjuder vi även hela lösningar för takterrass!
Rullgardiner, Takterrass

Takrenovering och takläggare - Icopal Entreprenead

Icopal Entreprenad AB är det ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige. Var affärsidé är: "Att vara en av de ledande aktörerna inom området att skydda byggnaders klimatskärm. Verksamheten ska omfatta tätskikt och lösullsentreprenader. Uppdragen ska utföras med kundernas fulla förtroende och med en lönsamhet som bidrar till företagets utveckling och fortlevnad."

Blästring, Rostskyddsmålning & Sprutförzinkning - Blästrix

Vi blästrar allt, överallt! Vi har många års erfarenhet inom branschen blästring, målning samt sprutförzinkning och levererar alltid hög kvalitet till ett rimligt pris. Blästring är en metod där man med hjälp av tryckluft sprutar sand mot objektet som skall rengöras. Fördelen med blästring gentemot andra metoder är att blästring lätt kommer åt överallt, även i vinklar och skrymslen där det annars är svårt att komma åt med t ex stålborste.

Vedpannor från Lindquist Heating

Köp din vedpanna från Lindquist Heating. Vi har ensamrätt på agentur för gjutjärnspannor från Viadrus och Dakon i Sverige och Norge. Viadrus gjutjärnspannor är värmepannor med mycket hög livslängd, ofta 50+ år. Dakon är en miljömärkt gjutjärnspanna för ved, och du kan lätt konvertera dina vedpannor till en pelletspanna med vårt tillbehör roslagsbrännaren. Vi har även ackumulatortank som tillsats.

Ventilationsritning gör jobbet enklare för dig!

Välkomna till Soliduct. Soliduct är en firma där ni genom e-handel kan köpa allt för er skorsten och artiklar för ventilation och ventilationssystem. Vi erbjuder er ventilationsritning som gör jobbet enklare för er när ni ska installera er ventilation. Vi har funnits i branschen länge och oavsett om ni söker efter information eller material för att förbättra din ventilation eller ditt ventilationssystem har du kommit rätt, vi har såväl kunskapen som materialet ! Vår affärsidé är att erbjuda marknaden ett stort sortiment ventilations- och skorstensprodukter av god kvalité till attraktiva priser. Genom vår webshop erbjuder vi möjligheten att köpa våra produkter direkt på Internet. Detta innebär att vi på ett effektivt sätt tar bort mellanhänder och samtidigt ökar vår tillgänglighet. Hos oss hittar ni allt till din skorsten och ventilation ! Kontakta oss gärna för tips och råd, t ex om hur du gör en skorstensrenovering.

Städning & städservice i Stockholm - DSFM

Vår kärnverksamhet är lokalvård, vi har hög kapacitet och lång erfarenhet vilket avspeglas i våra kundreferenser. Vi kan erbjuda alla former av städning, kontorsstädning, fönsterputs, trappstäd, centrumstäd, hotell-/konferensstädning, garage etc. Även i våra andra verksamhetsområden har vi erfaren och utbildad personal. Vi har byggt vår verksamhet på fyra hörnpelare vilket ger DS Facility Management en stabil grund, se nedan för en kortare beskrivning.
Städservice, lokalvård och städning i Stockholm, Storstädning, byggstädning och golvvård i Stockholm, Hotellstäd i Stockholm, Kontorsstädning i Stockholm

Hyr Växtinredning från InredningsTaktik

Välkommen till Inrednings Taktik, hos oss kan ni hyra växtinredning med sköttslavtal. När ni hyr växter hos oss kan ni ha trevliga kontorsväxter utan att behöva lägga tid på inköp eller skötsel. Vi kan även hjälpa er att köpa in växter eller sköta era befintliga växter.

elfirma stockholm

Välkommen till Carls el! Vi utför elinstallationer i alla slags lokaler och byggnader- allt från lägenheter och kontor till industrier och offentliga byggnader. När du väljer vår elfirma får du kvalitet.

Pianotransport i Stockholm med omnejd

Vi erbjuder bland annat: -Bohagsflytt -Företagsflytt -Packmästare -Internflyttar -Pianotransport -Kassaskåptransport -Flyttstädningar -Enskilda möbeltransporter -Vind & förråds röjningar

Vi erbjuder lösullsisolering

Sbiab isolerar väggar, golv och vindar. Vi har alltid hållit oss i utvecklingens framkant, ibland till och med gått först och visat vägen. Företaget har med andra ord stor erfarenhet och kompetens, know-how och uträttarförmåga. Vårt kontor är beläget i Landvetter. Antalet medarbetare uppgår till 21 stycken. Vi omsätter c:a 40 miljoner SEK. Vi erbjuder lösull för väggar, tak och golv Vid nyproduktion är lösullsisolering en effektiv lösning för hela klimatskalet.
Isolering i Göteborg och västra Sverige, Isolera vinden med tilläggsisolering

Grabber kan spånskruvar

I Grabbers sortiment finns bl.a spånskruv för trä, självborrande skruv mot spån, plyfa och sockel samt golvskruv. Det finns även skruv för sprickfritt montage. Se på vår hemsida - grabber.se - för mer information.
bits, gipsskruv, T-REX trallskruv från Grabber

Spårpanel och flexipanel

Vi på Ricana finns alltid tillgänglig för dig när du är intresserad av att investera i en ny butiksinredning och ett nytt displayställ. Ricana är din butiksleverantör och i vårt sortiment finns allt som du behöver, bland annat diverse konfektionsställ, podier, bord mm. Vi har dessutom mängder av tillbehör till din butik t.ex. spjutskenor, störtkorgar, kundkorgar och prislister. Om du skulle du vara osäker på vad just du behöver till din butik finns vi alltid till hands för råd och idéer kring butiksinredning. Vi ordnar självklart med installation och montering! Välkommen!

Persienner och solskydd i Stockholm finns hos oss

LRW Montage FönsterDesign monterar och utför även reparationer av markiser samt persienner. LRW Montage FönsterDesign tar fullt ansvar för vårt arbete och har goda referenser. Genom oss får ni hög service, kvalité och ansvarstagande! Behöver du skydda dig mot solen? LRW Montage FönsterDesigni har markiser i alla storlekar, färger och former. Vi kan markiser, mörkläggning, persienner, fönstertätning, montering och mycket mer. Kontakta oss idag!

Renovera din skorsten med SRK Skorstenar

SRK Skorstenar bygger och renoverar de flesta typer av skorstenar. Allt från modulskorstenar till hederliga skorstenar i tegel. Vi finns i Göteborg och Tibro och har specialiserat oss på skorstensanläggningar för till exempel värmevärk, fastigheter och olika industrier. Men även vanlig villaskorstenar och liknande konsumentprodukter installerar vi. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Frakka hjälper dig med ditt stambyte

Stambyte PDF Skriv ut Skicka sidan Stockholms specialist på stambyten Frakka AB arbetar med rådgivning, upphandling, projektledning och besiktningar av stambytesprojekt. Med ett fast arvode och lång erfarenhet och kunskap om stambyten hjälper vi fastighetsägare med alla sorters fastigheter att spara både tid och pengar. Rådgivning Får er fastighet återkommande avloppsstopp och fuktskador är det en stark indikation på att stammarna, avloppsrören och/eller tätskikten i badrummen är uttjänta och behöver bytas. Vid återkommande vattenskador blir ofta försäkringspremien högre då försäkringsbolaget vill kompensera sig för den större risken att försäkra fastigheten, varpå det kan innebära allt högre kostnader, ju längre man väntar med att vidta åtgärder.

Exkperter på fuktskydd

Vi är experter fuktskydd & fuktutredningar Vår entreprenadverksamhet är uppdelad i tre affärsområden. AO Mark & Anläggning som utför arbeten såsom enskilda avlopp, grundisolering, krypgrundslösningar, dränering, källargolv, VA-arbeten, grundläggning och övriga markjobb. AO Fukt & Vattenskador har specialiserat sig på sanering av fuktskador och vattenskador. Vi river torkar och återställer med efterföljande byggservice. Vi utför även badrumsrenoveringar och stambyten. Fuktutredningar av olika slag, som till exempel fuktmätningar för avgränsande kontroller, ingår också i verksamheten. AO Vinterunderhåll genomför i huvudsak arbeten såsom snöröjning, plogning och halkbekämpning. Verksamheten är jourbaserad 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan! Svenska Fukt arbetar för att vara en heltäckande leverantör av fukt och vattensäkra konstruktioner för såväl insida som utsida av fastigheter.

Glasräcken till ditt hem från Räckesmontage Stockholm

Glasräcken Vi har massor av glasräcken som skall täcka ditt behov. Alla våra glasräcken kan levereras med fyrkantiga- eller runda stolpar. Alla ledstänger till våra glasräcken går att få i rostfritt eller i olika trämaterial (woodline). I katalogen kan ni välja vad som passar just erat räcke bäst. Kontakta oss via e-post med namn och telefon nummer och eventuellt bild/ritning eller ring, detta för att vi ska kunna ge förslag som passar dina önskemål och en prisuppgift på det glasräcke du väljer.

Piffa till ditt hus med lite spritputs

Spitputs i Stockholm Du kanske behöver hjälp med din fasad, då kan vi hjälpa dig med spritputs. Vi har 17-års erfarenhet inom olika putsjobb. Inomhusputs gör vi så bra att ingen målarspackel behövs efteråt samt ytan blir fin, charmig och rak så att man kan måla direkt på puts. Naturligtvis kan vi renovera och laga alla tidigare putsade ytor med väldigt bra resultat. Vi lämnar 10-års garanti på fasadputs och alla andra jobb som vi utför.

Köp miljövänligt vägsalt hos oss!

Vi säljer vägsalt till bra pris, som även är miljövänligt! Få en snöfri uppfart framför ditt hus eller garage enkelt och smidigt, utan slit, ont i ryggen eller dåligt samvete. Vårt vägsalt heter Enviro Thaw och är ett vägsalt som är en sammansättning av oorganiska salter och tillsatser. Bra för både dig och miljön! Välkommen in för en miljövänligare lösning!

Byggarbetsmiljösamordnare

Vill du läsa till byggarbetsmiljösamordnare så har du chansen nu att gå en kurs hos STF. Kursen innefattar bland annat Genomgång av Arbetsmiljölagen (AML), regelverkets struktur, direktiv och föreskrifter samt information om de förskrifter från Arbetsmiljöverket (AFS) som rör BAS.

Spikpistol för alla typer av spik - MAx Powerlite

Effektiv spikpistol från Max hittar du hos Ergofast. Vi har spikpistoler för de flesta typer av spik: stålspik, ankarspik, trådbandad spik, rullbandad spik osv. Våra kraftfulla maskiner passar framförallt yrkesbyggaren som ställer krav på kvalitet. Se vårt utbud på hemsidan och hitta återförsäljare nära dig!
Högtryckskompressor - Ergofast, Effektiv gipsskruvdragare och skruvautomat

Vi utför alla typer av projekt inom Bygg i Visby - Kvalitetsbygg Gotland AB

Kvalitetsbygg Gotland AB är ett bygg-företag i Visby som utför tjänster inom bygg över hela Gotland. Företaget har idag två anställda med över 40 års erfarenhet inom bygg. Inga jobb är för stora eller för små för oss. Behöver du hjälp med något bygg projekt i Visby med omnejd är du varmt välkommen att kontakta oss på Kvalitetsbygg Gotland AB!

Trapphus

Forssellstrappans affärsidé är att förse byggmarknaden i hela landet med förtillverkade betongtrappor, vilplan och trapplan.Vår utmaning är att hela tiden ta nya steg, för att kunna erbjuda produkter till konkurrenskraftiga priser.En betongtrappa från oss tillverkas med Terrazzo som synlig överyta.Forssellstrappan är mycket måna om att ge bästa support till våra kunder och vill ha en nära dialog med såväl arkitekter som beställare. Forssellstrappan ställer gärna upp med erfarenheter och goda råd såväl i funktionella som estetiska frågor.

Vedpannor från Baxi

Baxi samarbetar med Europas största panntillverkare! Därför kan vi erbjuda dig som konsument riktigt bra och kostnadseffektiva vedpannor och pelletsbrännare. Vi satsar på miljövänliga alternativ. Besök vår hemsida idag!

Dränering & Avlopp i kommunerna Mark, Ulricehamn & Svenljunga

Vi på Överlida grus jobbar inom Marks kommun, Svenljunga och Ulricehamn. Vi är en entreprenadfirma som inriktar oss på avlopp, dränering och grunder. Vi har lång erfarenhet inom vårt verksamhetsområde vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med vår expertis.

Inglasat uterum förlänger sommaren

Hos oss på BT Fönsterteknik kan du hitta flera olika typer av inglasade uterum. Vi har uterum med isolerglad och även vinterisolerade uterum. Besök vårt showroom eller kontakta oss via vår webbsida för mer information!

Ångtvättbilen hjälper dig med golvslipning, dammfritt!

Ångtvättbilen är Norden marknadsledande företag inom golvslipning./betongslipning. Vi utför mattvätt, behandlar oljade trägolv, golvvård / bona golv (alla typer av golv), golvrengöring & möbeltvätt. Mattvätt och tvätt av textila golv med vår egenutvecklade mattvättmaskin Dynamate 2000. Är du trött på dammiga och svårstädade betonggolv? Hör av dig så berättar vi om nyttan med professionell golvvård och golvbehandling.
Golvslipning i Stockholm

Behöver hjälp med dränering i Österåker?

Välkommen till Norrtälje Schakt i Österåker! Vi utför dränering och markarbeten i Österåker åt både privatpersoner och företag. Vi utgår från Norrtälje och arbetar främst i hemtrakten, men också mycket i norra Stockholm, Vallentuna, Täby, Bromma, Danderyd, Österåker och Sollentuna. Vill ni ha hjälp med grävarbeten, dränering, avloppsarbeten eller husgrunder? Då är vi rätt för er! Kontakta oss för en offert eller om ni har några frågor.

Bohagsflytt i Göteborg - pålitlig flytthjälp med Vasa Flytt

Dags att flytta? Bli en av våra många nöjda kunder! Vasa Flytt i Göteborg erbjuder allt från bohagsflytt och företagsflytt till flytt av tunga gods. Vi är punktliga och pålitliga och hanterar era föremål varsamt- en flyttfirma som erbjuder hög service med andra ord! Vi erbjuder kostnadsfri offert och våra konkurrenskraftiga priser tål att jämföras med andra flyttfirmor i Göteborg!
Vasa Flytt i Göteborg är en pålitlig flyttfirma med hög service, Företagsflytt och Kontorsflytt i Göteborg, Pianoflytt och Pianotransport i Göteborg

Stålpålning och grundläggning på berg

BESAB har lång erfarenhet av grundläggning på berg med bland annat stålpålning. Vi hjälper er skapa en säker grund för byggnader och vägar. Kontakta oss gärna för mer information och läs mer om vad vi gör på vår webbsida.
Stålrörspålar

Ska du hyra ställning?

Behöver du hyra ställning för att utföra exempelvis fasadarbeten? No problem! Vi tillhandahåller industri- och fasadställningar samt väderskydd för industrin såväl som privatpersoner. Våra ställningsbyggare har lång erfarenhet av att bygga en stabil ställning. Vi strävar alltid efter att hyra ut ställningar till ett bra pris och med en hög kvalitet. Kontakta oss för mer information.
Behöver du byggnadsställningar i Göteborg? Kontakta oss på No Problems!, Väderskydd från No Problems, Industriställning från No Problems

Miljövänliga vedpannor hos Alloljepannor

Alloljepannor erbjuder allt inom värmeteknik från marknadens ledande tillverkare av högkvalitativa värmeprodukter för en lång och bekymmersfri drift. Flertalet av våra produkter kan användas med alternativa bränslen. Vi har bland annat vedpannor för miljövänlig, effektiv och trygg uppvärmning. Våra vedpannor är byggda för kvalitet och har en hög verkningsgrad. Vedpannor från Alloljepannor – för en smidig uppvärmning.
Praktisk Firex vedpanna, Smidig avfuktare anpassad för industri, Byggtork förkortar torkningstiden

Teknisk förvaltning för bostadsrättsförening i Stockholm

Teknisk förvaltning av fastigheter och dess byggnader innefattar underhåll såväl som nybyggnationer av bostäder. Byggavdelningen hos MBF tar hand om alla delar som ingår i ett projekt att bygga fastigheter. Bland annat arbetar vi med byggledning, kontroll, administrativa uppgifter och teknisk förvaltning. Med MBF som partner får ni en trygg fastighetsförvaltning för framtiden och vi bistår alltid med ekonomisk och teknisk förvaltning.
Fastighetsförvaltning – Förvaltning och underhåll av fastigheter – MBF, Årsredovisning i bostadsrättsförening

Kategorier

Nya Länkar