Länkar om Pallar

Pallkragar

Finns ditt överskott av pallkragar i Fyrstad Bohuslän eller Dalsland kan du enkelt sälja detta till oss. Lämna registreringsnummer på era pallkragar och antal så fixar vi resten. Ring eller maila oss på Terab.

MG Pall - Lastpallar

Välkommen till MG Pall. Vi är ett Pall-företag som handlar med det mesta inom begangnat trä emballage. Mg pall grundades 1998 och har över 10-år i branchen. Januari 2011 blev mg pall-ab licensierad pall reperatör av DNV. Hos oss hittar du lastpall, exempelvis B pall, EUR pall och även pallkrage.

Träemballage från AB Karl Hedin

Huvudinriktningarna bland våra lastpallar är specialpall med och utan plast till skogsindustri, lastpallar och lådor till stål- och verkstadsindustri, där vi även har kapacitet för att producera stora och tunga emballage. I Träemballage såsom lastpallar tillverkas i Herrljunga i längre serier.

Pallkragar av högsta kvalitet hos Aven

Vi på Aven tillverkar pallkragar enligt dina önskemål och med korta ledtider och hög kvalitet. Vi erbjuder både pallkragar enligt standard mått, 800x1200x200 och 600x800x200 samt pallkragar enligt dina egna mått. Vi kan dessutom erbjuda både screentryck och färgade pallkragar. Vill du ha mer information kring våra pallkragar, mått och pris är du varmt välkommen att kontakta oss på Aven!
Lastpall enligt dina egna mått - Aven, EU pall hos Aven

Kategorier

Nya Länkar