Länkar om Övrigt

Värmepumpar

Comfort Teknik AB startades i Mölndal 1987 och har idag 24 anställda. Med mer än 30års erfarenhet i ryggen har vi byggt ett av de större kylföretagen i Göteborgområdet. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är Västra Sverige med Göteborg/Mölndal som huvudort. Vi är i högsta grad ett fullserviceföretag. Då vi projekterar, installerar och servar de flesta typer av anläggningar för inomhusklimat såsom kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmemaskiner. Våra kunder finns bland annat inom industri, VVS, fastighetsbolag, bygg- och entreprenadföretag, livsmedels- och läkemedelsindustri.

Sanering, blästring och rengöring

Vi utför alla typer av arbeten inom sanering, blästring och rengöring. Allt från asbestsanering, brandsanering, fuktsanering till rengöring ventilation till blästring med sand, vatten, kolsyra med mera. Totalsanering är ett av marknadens ledande företag inom sanering och avfuktning, vi besitter den kompetens, utrustningen och praktiska erfarenhet som krävs för att tillgodose dina behov samt det problem som kan dyka upp.

Facilities management

Sodexos verksamhet för facilities management är kvalitets- och miljöcertifierad enligt standarderna ISO 9001:2000 och ISO 14001. Med våra specialister utför vi service av tekniska installationer, som till exempel ventilations-, kyl-, styr och reglersystem. Allt för att optimera driften och spara energi i fastigheten.

Plastlådor & plastboxar - MoveTech

MoveTech har sitt huvudkontor i Örebro och är en av de ledande leverantörerna av skräddarsydda containers och arbetsmiljöutrustning i Sverige. MoveTech började 1998 och har sedan starten specialiserat oss på att först och främst analysera kunders behov och därefter anpassa produkter efter dessa behov.

Värmepump & luftvärmepump

Funderar du på att byta luftvärmepump eller bergvärmepump? Hos Luftmiljöbutiken hittar du ett brett sortiment av värmepumpar och tillbehör. Vi säljer även produkter för luftrening och luftfuktare.

Lediga kontorslokaler i Göteborg

Bygg-Göta har ett stort utbud lediga kontorslokaler för uthyrning i Göteborgsområdet. Oavsett om du är behöver hyra ett mindre kontor på ett kontorshotell, eller vill ha en hel byggnad för dig själv så kan vi hjälpa dig. Det kan vara svårt att få tag på lediga lokaler eller lager men Bygg-Göta är din förmedlare i Göteborg. Med våra erfarna förvaltare får du all hjälp som behövs, och alltid till ett bra pris. Kontakta oss idag för mer information, och se vår hemsida för alla våra lediga lokaler, lager och kontor.

Ljudisolering - Akustik

Vi är företaget som specialiserat oss på praktisk bullerbekämpning med tillämpning inom många olika områden. I vårt produktprogram ingår ljuddämpande inbyggnader och avskärmningar av maskiner, manöverrum och ljudisolerade rum, mellanväggar, draperier, skärmar, innertak och undertak, ljudisolering m.m. Vi tillverkar, säljer och monterar olika typer av ljudabsorbenter och ljuddämpande material. Vi projekterar och skräddarsyr ljuddämpande åtgärder efter behov och önskemål. En bra insats vid bygge när det gäller bullerbekämpning och/eller bullerdämpning ger en skönare och mer produkttiv arbetsmiljö. Vi tillhandahåller även skärmväggar av hög kvalité.

Solskydd för fönster - Svenska Jalusi

Fönsterjalusi Comfort Line lämpar sig utmärkt som solskydd, oavsett om du har en markis eller ej, eftersom den kan användas även om det blåser eller snöar. Dessutom bidrar den effektivt till att minska dina energikostnader och fungerar i avskräckande syfte gentemot inbrottstjuvar då det blir ännu ett hinder som måste forceras vid brytförsök.

Derome pellets.se

Hos Derome Pellets kan du köpa pellets med kvalitét! Vi säljer endast svensktillverkad pellets där vi har kontroll över framställningen. Välkommen att besöka deromepellets.se

Marknadsledande traktorer

CLAAS, Fendt och Valtra. Tre varumärken som har allt det som behövs inom traktorer till skogsbruk, lantbruk och entreprenad. Vi på Lantmännen Maskin säljer, servar och hjälper er med allt kring dessa traktorer.

Bäst ljudisolering med Akustikverkstan

Akustikverkstan utför bullermätningar i era lokaler för att ni som kund ska få rätt bullerdämpning eller ljudisolering. Bullriga miljöer är idag allt mer vanligt med stora maskiner och medföljande höga ljud då mycket automatiseras idag. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Sandspridare och saltspridare från NORDICC

Har du en traktor för snöröjning? Vi har spridare till den också, var så säker! Kör du lätt till medelstor lastbil? Vi har flakburna spridare till just din bil... Några gemensamma kännetecken är låg vikt, hög driftsäkerhet och enkelt handhavande. Samtliga SnowEx drivs av fordonets 12-voltssystem och styrs inifrån hytten. Alla SnowEx omfattas av en 2-årig garanti.

Solcellspaket och tillbehör - Electrotec Energy

Electrotec Energy har allt för att ge dig värme i ditt hus till låga kostnader. Med solfångare från oss kan du sänka dina värmekostnader drastiskt, speciellt om du driver huset på direktverkande el. Kontakta oss för att få mer info om våra solcellspaket och tillbehör som kan tänkas behövas.
Solceller

Tillverka solenergi med ett eget solcelsspaket

Solel med solcellspaket För att börja producera egen solel som är kopplad till allmäna elnätet, så behövs inte så många komponenter. Först och främst behöver du solceller som omvandlar solens strålar till likström. Till dessa paneler behöver du någon sorts stativ att sätta på tak, fasad eller mark. Man kan självklart bygga sitt eget stativ, men tänk på att det ska klara av vind och snölast. Likströmmen från solceller kopplas in i en växelriktare som gör om denna till växelström 230Volt 50Hz som vi har i våra eluttag. I Växelriktaren finns skydd för elnätet så att strömmen stängs av om spänningen eller frekvensen är fel, även stängs den av om strömmen går på elnätet. Före växelriktaren ska du ha en strömbrytare för att kunna koppla bort solceller.

Dags att förnya din vattenspridare?

Men en vattenspridare kan du enkelt och automatiskt bevattna gräsmattor och odlingar. Placeringen av dina vattenspridare är mycket viktigt för resultatet. Vi hjälper dig hitta rätt produkter och hur de bör placeras för bäst effekt. Kontakta oss gärna för rådgivning och ladda ner vår katalog för produktinformation!

Värmeväxlare från Fläktwoods hos lindsells.se

Lindsells erbjuder från- och tillufts värmeväxlare som ger dig ren luft och lägre uppvärmningskostnader. Vi har produkter från både Fläktwoods och Flexit. Vi hjälper dig gärna att installera nytt eller byta ut ditt gamla aggregat till ett mer effektivt. Välkommen till oss på Lindsells!

Gör en energibesparing och energideklaration

Med unika kompetenser och duktiga medarbetare, har vi hjälpt flera företag i Västra Götaland med energibesparing. Är era kostnader för el och energi för höga? Se då över verksamheten, vi hjälper er genom hela processen av energibesparing. Kontakta oss idag för mer information!

Mät ljudnivån med våra ljudnivåmätare!

Hos Norsonic hittar du smidiga handhållna ljudnivåmätare med enastående prestanda. Ljudnivåmätaren uppfyller klass1 kraven enligt IEC 61672-1. På våra ljudnivåmätare kan du även komplettera med ytterligare funktioner som exempelvis loggfunktion, ljudinspelning Wave, realtids frekvensanalys, efterklang, audiometerkalibrering med mera. Kontakta oss gärna om du har några frågor kring någon av våra ljudnivåmätare!
Brett sortiment av bullermätare

Tryckmätare för industri, transport & energi - erbjuder vi!

Vi jobbar med de ledande tillverkarna och leverantörerna av bl.a. fältinstrument och kan därför erbjuda er produkter med bra kvalité, välfungerande och branschspecifika tryckmätare, tryckgivare, trycktransmitter och tryckförmedlare. Vi på Omniprocess har lång och bred kunskap inom fältinstrument, vätskeanalys och gasanalys - vilka är bara några av våra expertisområden! Om ni söker tryckmätare för industri, transport och energi, kontakta oss idag.

Säker och prisvärd magasinering i Örebro hos Expressfrakt

Är du i behov av ett företag som erbjuder magasinering i Örebro? Hör av dig till Expressfrakt! Vi har mångårig erfarenhet av magasinering i Örebro med omnejd och erbjuder alla våra kunder ett säkert och billigt alternativ till vanliga källar- eller vindsutrymmen. Hör av dig för mer information!

Snöröjning i Stockholm

E.M.J Service utför snöröjning av markytor i Stockholm, bl.a tillfartsvägar, parkeringsytor och gångvägar.

Vittsjö SkorstensService - Allt inom kaminer i Halmstad

Är du i behov av ett företag som erbjuder hög kompetens kvalitativa tjänster gällande kaminer i Halmstad? Hör av dig till Vittsjö SkorstensService. Vittsjö SkorstensService har mångårig erfarenhet av branschen och utför alla vanligt förekommande arbeten som handlar om kaminer i området kring Halmstad.
Vittsjö SkorstensService - Allt inom skorstenar i Halmstad

Skruvkompressor från Drift & Underhållsteknik AB

Är du på jakt efter en skruvkompressor? Ta en titt på duabhuset.se. Vi erbjuder bland annat en industriskruvkompressor med tank som har en digital kontrollpanel, vilket gör den väldigt praktisk och lättstyrd. Hos Drift & Underhållsteknik AB har vi ett stort sortiment av maskiner och verktyg till bra priser.

Lösull och andra materila för isolering hos AC Isolerteknik i Skellefteå

AC Isolerteknik i Skellefteå hjälper dig med energibesparing genom rätt isolering av ditt hus. Vi är även auktoriserad återförsäljare av lösull och andra beprövade isolleringsmaterial för både tilläggsisolering och isolering av nybyggnation. Vi utför isolering i Skellefteå, Örnsköldsvik, Umeå och resten av Västerbotten. För mer information kring isolering, lösull eller andra isoleringsmaterial är du varmt välkommen att kontakta oss på AC Isolerteknik!

Industrirengöring med högtryckstvätt - JT Sanering i Karlskrona

Behöver du hjälp med industrirengöring i Karlskrona med omnejd? Vi på JT Sanering har lång erfarenhet av att rengöra industrier med högtryckstvätt och hetvattentvätt. Vid driftstopp kan industrier rengöras med högtryckstvätt medans mer känsliga industrier rengörs med dammsugning och våttorkning. Denna typ av rengöring kan ibland ske medans produktionen är igång. JT Sanering har genom åren rengjort många värmeverk, pappersbruk, gjuterier och finmekaniska verkstäder. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig med rengöring av din industri, med eller utan högtryckstvätt. Välkommen till JT Sanering i Karlskrona!

Bergvärme i Hudiksvall

Värmebolaget erbjuder en högkvalitativ installation och mycket prisvärt underhåll av bergvärme och bergvärmeinstallationer i Hudiksvall med omnejd. Värmebolaget ALAB arbetar mot såväl privatkunder som företagskunder och garanterar att du som kund i slutändan alltid är nöjd. Vid all bergvärme installerad i Hudiksvall får du som kund en kostnadsfri kvalitetskontroll av utfört arbete.

Cirkulationspumpar från Calpeda

Välkommen till Calpeda. Vi är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och tillbehör. Vi importerar cirkulationspumpar, dränkpumpar och poolpumpar. Alla produkter är testade noggrant innan de körs ut i från butikerna. Vår tjugiofemåriga erfarenhet gör att du kan lita på oss!
Pumpstation från Calpeda

Lassen Construction utför all slags Sjöentreprenad

Vi på Lassen Construction har lång erfarenhet inom dykbranschen och utför all slags sjöentreprenad. Vi utför allt från nybyggnation och ombyggnation av hus och anläggningar som ligger vid vattnet. Vi på Lassen Construction har alla de resurser som behövs för att kunna utföra kostnadseffektiva sjöentreprenad. lösningar. När vi utför sjöentreprenad är alltid vårt mål att överträffa kundens förväntningar. Kontakta oss redan idag!

Flismaskin och flisservice

Välkommen till Flisservice! Vi är ett företag i Linneryd som arbetar med skogsmaskiner och utför reparationer och byggnationer i vår egna verkstad. Vi säljer kompressorer som kan monteras på din flismaskin, hjullastare eller grävmaskin till exempel. Läs mer på vår webbplats och hör av dig om du har några frågor.
Tjänster inom stålslipning och svetsning

Skrot och återvinning i Karlskrona

Skrot & Återvinning i Fågelmara hjälper kunder i och runt om Karlskrona med att återvinna både stort och smått inom skrot. Allt från gamla bilar och maskiner och nedåt. Vi demonterar och tar till vara på ditt skrot så att det kan återvinnas till nya produkter.

Ta ditt truckkort i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Svensk Truckutbildning utbildar dig som vill ta truckkort. Ett truckkort kan ge dig den skjuts i livet som du behöver för att hitta ett jobb du trivs med. Hos oss får du svar på alla nödvändiga frågor och kan även ställa egna som du inte får svar på hemsidan av. Som truckförare kan du sedan få jobb inom logistik eller lager. Kontakta oss idag!
Truckkort, läs mer om utbildning som krävs

Skyddsutrustning och Skyddskläder

TST Sweden är specialister på skyddskläder och diverse skyddsutrustning. Våra produkter ser till att säkert skydda mot vatten, värme och kemikalier. I vårt sortiment hittar du ett komplett utbud av skyddande kläder som handskar, huvudbonader, glasögon och skor för att du ska vara fullt skyddad från topp till tå.

CAD system | SOLIDEngineer

CAD system och många andra systemlösningar hittar du hos oss på SOLIDEngineer. Välj mellan standard, professionell eller premium. Skapa produktionsritningar, sammanställningar och komplexa ytor. Kontakta oss för mer information. Välkomna!

Gängtapp

Gängtapp är ett verktyg som används till att skapa eller laga invändiga gängor i föremål av metall och används ofta inom tillverkning och verkstad. Gängtapp finns för olika material och i olika dimensioner. Montano säljer gängtapp som en del av sitt stora utbud inom verktyg. Besök företagets hemsida så hittar du just den typ av gängtapp som du behöver.

Kategorier

Nya Länkar