Länkar om Läkare

Viktminskning

Carlanderska har mångårig erfarenhet av "gastric bypass-operationer". Operationerna genomförs av Hans Lönroth och Torsten Olbers. Båda är världsledande obesitasläkare specialiserade på titthålskirurgi. Obecitaspatienter tappar i genomsnitt 61,2 % av sin övervikt efter en operation. Hur snabbt man når dit beror på olika faktorer. Patienter med ett högre initialt BMI har benägenhet att tappa mer i vikt, medan patienter med ett lägre initialt BMI kan tappa en större procentandel av sin övervikt och har lättare att närma sig sin idealvikt.

Översynthet

På Stockholms Ögonklinik behandlar våra erfarna kirurger det mesta som rör ögat och dess fel och sjukdomar. Så som översynthet och närsynthet.

Upptäck bröstcancer med mammografi

Vi på Medicinsk Röntgen utför mammografi med låg strålning på vår klinik, BröstCentrum, i Stockholm. Målet med en mammografisk undersökning är att så tidigt som möjligt hitta och diagnostisera eventuellt bröst cancer, för att kunna sätta in åtgärder och förhindra utveckling. Bröst cancer som upptäcks tidigt har betydligt större chans att framgångsrikt behandlas. Undersökningen görs med digital bildteknik, stående eller sittandes, av en röntgensjuksköterska, som vid behov kan komplettera mammografin med en ultraljudsundersökning. Skulle det finnas någonting som tyder på bröstcancer, görs först en biopsi, innan man slutgiltligen sätter in behandling.

Tandimplantat i Stockholm!

Har du bitit av en tand eller fått den utslagen? Kom då till oss på Wasa tandklinik. Vi hjälper dig att sätta in tandimplantat av olika slag. Vi använder oss av marknadens bästa implantatsystem från Straumann och Astra Tech.
tandvård stockholm

I behov av tandvård borås

I behov av tandvård borås? Ring då Tandläkare i Borås för bästa service. Tandläkare i Borås erbjuder allra bäst tandvård borås.

Tandläkare i Malmö

Malmö Tandläkarcenter har tandläkare för alla åldrar och med en gedigen erfarenhet botar vi även tandläkarskräck. Hos oss kan du känna dig trygg med din personliga tandläkare och vi har även tandläkare på plats när du behöver akutvård. Vi har öppet alla dagar, hela året! Välkommen att besöka oss redan idag!

AGAklinikern - Din tandläkare i Lidingö

AGAkliniken i Lidingö är kliniken du ska vända dig till när du har problem med dina tänder eller tandkött. Du får ett personligt bemötande utav tandläkaren, när man kommer in i kliniken får man en känsla utav lugn och harmoni. Tandläkaren har mångårig erfarenhet inom tandvård, du får ett professionellt arbete till rätt priser. Man kan inte känna sig missnöjd efter ett besök här.

Tandläkare i Borås - Framtidens Tandvård

Framtidens Tandvård ägs av Peter Söderberg som är din lokala och pålitliga tandläkare, belägen i centrala Borås. Tandläkare Peter Söderberg har mångårig erfarenhet av tandläkaryrket och strävar efter att behandla alla klienter för vad dom är; människor. Många människor upplever en skräck för att gå till tandläkaren, men hos Peter Söderberg är den skräcken obefogad och du garanteras alltid ett trevligt och personligt bemötande. Peter Söderberg är specialiserad på kosmetisk- och estetisk tandvård och utför bl.a. tandblekningar. Välkommen!

Vaccinationer Stockholm | Vaccin hos Norvia kliniken

Vaccinationer i Stockholm utförs hos oss på Norvia kliniken. För det bästa vaccinationsskyddet har vi på Norvia fullständig vaccinationsservice. Vaccin för att skydda dig inför influensatider eller utlandssemestern. Välkomna!mentation):

Kategorier

Nya Länkar