Länkar om Friskvård

Omega

När du är extra mån om din kropp, väljer du vår Omega- 3 85%, med den högsta halten av EPA och DHA på marknaden. Omega-3 har bedömts så pass viktig för vår hälsa att ledande hälsoexperter världen över rekommenderar att alla bör äta fet fisk minst 3 gånger i veckan för att få i sig tillräckligt mycket omega-3. Kika in på vår sajt och hitta mycket mer hälsokostprodukter som rosenrot, silica, q10 mm.

Zonterapi - utbildning och yrkesutbildning

En mjuk behaglig fotmassage som stimulerar nervsystemet. Behandlingen fungerar som hjälp till självhjälp. Kroppen får kraft att fungera som den skall. Bra vid utbrändhet, stress, sömnproblem, huvudvärk, migrän, barnlöshet, övergångsbesvär, magproblem med mera.

Kiropraktor, naprapat & osteopat i Borås

Mitt företags grundfilosofi är att erbjuda erfarenhet och högkvalitativ behandling samt ge ett tryggt och individuellt anpassat omhändertagande med snabba resultat vid akut och kronisk rygg-, nack-, led- och muskelvärk. Typ av besvär jag kan hjälpa dig med: Ryggskott, huvudvärk, nackspärr, ischias, whiplash, axelsmärtor, domninga, knäsmärtor, tennisarm, höftsmärtor, smärtor vid fysik aktivitet - muskelsmärtor efter trafikolyckor/ridolyckor- benhinnor- smärtor i hälsena, ljumsksmärtor, yrsel, muskelsmärtor vid spinal stenos, muskel/ledsmärtor vid hästridning.

Sluta röka med E-cigaretter

Sluta röka med V2 Cigs E-cigaretter. Du behåller känslan samtidigt som du blir av med beroendet. Du slutar röka vanliga tobakscigaretter och röker "ångar" istället på en V2 Cigs elektronisk cigarett. För varje vanlig tobakscigarett du byter ut till en V2 Cigs e-cigarett istället kommer du närmare ditt mål att sluta röka tobakscigaretter. Den största fördelen när du slutar röka med V2 Cigs e-cigaretter är att du fortfarande får rökupplevelsen utan att dra i dig alla gifter som tobaksrök innebär

Höj och sänkbart skrivbord, billigast på nätet!

Komplett höj och Sänkbart Skrivbord - Vi är billigast på nätet! Komplett EL - Höj och Sänkbart skrivbord av hösta kvalité inklusive bordsskiva. Med ett höj och sänkbart stativ, även kallat ståbord erbjuder man lätt kroppen den variation som den behöver. Med ett höj och sänkbart bord (ståbord) så kan man hela tiden fokusera på sitt jobb. Det går mycket lätt att variera sin ställning vid ståbordet. Tryck bara på en knapp så justeras ditt höj och sänkbara bord.

Vi erbjuder sjukgymnastik i Haninge!

Problem med stela muskler, behöver du varva ner och blir lätt stressad, behov av sjukgymnastik eller söker du mindfulness? Hos Haninge Hälsans Sjukgymnastik och Rehabilitering finns en engagerad legitimerad sjukgymnast som hjälper dig att finna ro i kroppen. Vid hjälp tveka inte att höra av dig så arbetar vi tillsammans med en rehabilitering som är anpassad utefter dig.

Vi erbjuder företagsmassage i Falkenberg

Hos Kitchis Friskvård har vi friskvårdsmassage för dig som bor i Falkenberg men även i Varberg, Göteborg, Gislaved och Malmö. Här ger vi dig som kund personlig och anpassad företagsfriskvård utefter dina behov. Oavsett om det gäller förebyggande eller akut friskvård så finns vi här för dig. Finns intresse för företagsmassage på ditt företag så hör av dig så hör av dig oss!

Baby Anne HLR-docka

Vi erbjuder den HLR-docka som används av de flesta utbildarna inom hjärt- och lungräddning. Vår HLR-docka är realistisk och man kan öva på luftvägsstopp och det följer med luftvägshinder till alla våra HLR-dockor. Vår HLR-docka är den populäraste på marknaden och det ingår 5 extra lungor per docka samt en stor bärväska.

Välkommen på utbildning i Luleå!

Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter i Luleå erbjuder utbildning inom KBT, psykoterapi och psykologi. Men vi finns även här för dig på individuell nivå. Vid problem, ångest eller helt enkelt är intresserad av mer kunskap och utbildning inom området. Hos oss sätts dina behov i fokus. Varmt välkommen in till oss!
Vi har kunskap inom psykologi i Luleå

Kurser i yoga i Stockholm

En kurs i yoga passar dig som på ett avslappnande sätt vill ta kontroll över din kropp och ditt medvetande. Hos oss på skandinavisk yoga och meditationsskola kan du anmäla dig till någon av våra många kurser som passar såväl nybörjare som vana yogautövare. Boka online!
Träna gravidyoga i Stockholm

Boka tid hos tandläkare på Videnta i Göteborg

Välkommen till Videnta när det är tid för din årliga rutinkontroll för dina tänder eller boka ett akut besök hos oss när tandvärk uppstår. Hos oss finns tandläkare som hjälper dig att fortsätta att uppnå god tandhälsa. Bor du Göteborg och behöver boka tid hos en tandläkare så boka online via vår hemsida eller ring oss.
Akuttandvård i Göteborg hos Vindenta Tandvård

Kiropraktor i Nässjö

Smålands Rygg & Idrottsklinik AB i Nässjö erbjuder kiropraktor, naprapater och erfarna terepeuter. Har du problem med rygg, smärta i leder eller muskler eller andra t ex idrottsrelaterade skador så kontakta Smålands Rygg & Idrottsklinik för information och besök. Kliniken har varit aktiv sedan 1994 och arbetar både förebyggande och behandlande. Du hittar kontaktinfo och tider på klinikens hemsida.

Välgörande och vårdande massage hos SPA Halmstad

Vi på SPA Halmstad erbjuder massage med de senaste och mest effektiva metoderna inom skönhetsbranschen. Då alla våra medarbetare har adekvat utbildning och erfarenhet av de senaste teknikerna kan vi erbjuda massagebehandlingar i världsklass. Hos SPA Halmstad kan du njuta av allt från klassisk helkroppsmassage till energimassage och chokladmassage. Vi erbjuder även massage för gravida! Varmt välkommen till SPA Halmstad - Ett riktigt spa mitt i Halmstad city!
Unna dina fötter det senaste inom fotvård hos SPA Halmstad, 3d tatuering av ögonbryn hos SPA Halmstad

AF Fysiocenter - Arbetsterapeut i Stockholm - Norrmalm & Östermalm

Adolf Fredriks Fysiocenter erbjuder hjälp av arbetsterapeut i Stockholm. AF Fysiocenter ligger centralt i Stockholm med närhet både till Norrmalm och Östermalm. Du kan också få hembesök av AF Fysiocenters duktiga arbetsterapeuter. Dessa besök är avgiftsfria. Välkommen in till AF Fysiocenter för mer information!

Kroppstrim Sundsvall för behandling av idrottsskador

Problem med idrottsskador och letar efter behandling för långvariga resultat? Då är medicinsk massage något du borde testa! Hos Kroppstrim i Sundsvall arbetar massörer med certifiering inom bland annat medicinsk massage och terapeutisk stretching för just idrottsskador. Är ni en idrottsklubb eller ett företag som vill kunna erbjuda massage till era medlemmar? Då går det även att planera in en regelbunden behandlingstid. Detta kan göra under såväl för att behandla och förebygga idrottsskador som att förebygga skador i arbetet. Läs mer om alla alternativen på Kroppstrims hemsida!
Kroppstrim Sundsvall: massage för alla typer av skador och stelhet

Kategorier

Nya Länkar