Länkar om Övrigt

Anpassade hörapparater

Vi ger dig senaste tekniken och hörapparater för arbete och fritid. Välkommen att kontakta oss! Dagens hörapparater är mycket tekniskt avancerade, ergonomiska och har en modern och diskret design. Vi arbetar med marknadens ledande leverantörer för att kunna erbjuda dig den allra senaste tekniken och hörapparater av högsta kvalitet.

Gör bröstförstoring på Bellakliniken

Bellakliniken är en av landets äldsta kliniker enbart inriktad på estetisk plastikkirurgi. Bellakliniken utför exempelvis bröstförstoring, bukplastik, bröstlyft, fettsugning och hårborttagning. Bellakliniken finns i Skåne och har där mottagningar i Landskrona, Helsingborg och Lund. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller boka tid för konsultation!

HLR utbildning

En kurs för att lära sig rädda liv. Varje år drabbas mer än 20 människor i Sverige av plötsligt, oväntat hjärtstopp. Chansen att överleva ett hjärtstopp ökar med 2-3 ggr om hjärt och lungräddning påbörjas i tid. Genom att utbilda ditt företag i HLR skapar ni en säkrare arbetsmiljö för alla anställda. Välkommen till oss på Globen Hälsan så hjälper vi dig och dina medarbetare till ett friskare företag!

Hårvård på nätet - Stylesofsweden.se

Hårvård så som Shampoo, Balsam och Hårstyling med noga utvald kvalité hittar du hos oss på Stylesofsweden.se Stylesofsweden.se har som ambition att bli marknadsledande i Norden när det gäller professionella hårvårdsprodukter på nätet. Hos oss hittar du inte bara yrkesprodukter utvalda av vår professionella frisör Merja utan också information och inspiration på vår blogg. Alla våra produkter är utvalda av vår frisör Merja som har närmare 30 års yrkeserfarenhet, du som kund ska känna dig trygg i förvissningen att våra produkter håller högsta kvalitet

Diabetes typ 2

Besök då diabetesinfo.se och läs mer om typ 2 diabetes! Här hittar du både lätt läst och omfattande informaton om diabetes. Här hittar du även vårt diabetestest.

Ortopediska hjälpmedel

Vi har våra lokaler i Nacka, 10 minuters bilfärd från centrala Stockholm. Här har vi både kontor och lager, och vår målsättning är att kunna ge dig bästa tänkbara service gällande leverans hastighet och säkerhet. 2008 öppnade vi även en Rehabbutik i centrala Stockholm, på Ringvägen 88. Där säljer vi det mesta ur vårt ordinarie sortiment. Vi har även bröstprotesutprovning där.
ryggstöd, sulor, vristskydd

Off.Clinic undervisar om unga förövare

ERASOR - Estimate of Risk of Adolesent Sexual Offense Recidivism är en checklista för bedömning av återfallsrisk i sexuella övergrepp. Den används på ungdomar i åldrarna 12-18 år, och är framtagen av Worling och Curwen på Sexual Abuse - Family and Education Treatment Program (SAFE-T) i Ontario, Kanada. (Svensk översättning: Långström/Blomkvist 2004.) ERASOR innehåller 25 variabler/riskfaktorer på fem olika områden: sexuellt intresse, sexuella övergrepp, psykosocialt fungerande, familj och behandling. Samtliga variabler har i forskning och klinisk erfarenhet visat sig ha betydelse för risken att återfalla i och fortsätta begå sexuella övergrepp.

Vi utför hälsokontroller

Blir du inte tagen på allvar av den traditionella sjukvården? De kontrollerar inte upp dina värden så grundligt om du inte har en åkomma eller sjukdom. En kontinuerlig kontroll visar på avvikande värden i ett tidigt skede och är då åtgärdbart. Hälsokontrollen är preventiv, visar tidigt på om du löper risk för att utveckla ohälsa. Du får ett tidigt besked om avvikelser som kan leda till sjukdom och kan åtgärda problemet i tid. Boka tid idag!

Bukplastik i Hässleholm, Skåne

Bukplastik är en operation där löst skinn avlägsnas från buken och bukens muskulatur sys ihop. Med stigande ålder, efter graviditet och övervikt kan det uppstå en minskad elasticitet på magen. Efter en graviditet förslappas ofta bukmuskulaturen och magen putar ut. I vissa fall kan man med vissa träningsmetoder förbättra muskelutbuktningen till en viss del, men det finns inga träningsmetoder som kan strama upp huden. Vid stor övervikt kan man endast i ringa grad förbättra muskelutbuktningen genom att göra en bukplastik. Beställ tid för konsultation idag!
plastikkirurgi

beauty4life kanse brazilian blowout

Brazilian Blowout är den enda permanenta behandlingen som förbättrar ditt hårs hälsa. Vi använder självklart nya förbättrade Brazilian Blowout ZERO med 0% formaldehyd, absolut inga farliga ämnen! Vi kan utan tvivel mäta oss med våra dyrare konkurrenter i Stockholm. Du får samma Brazilian Blowout behandling , samma arbetsförfarande, och absolut samma (om inte bättre) kvalitet på det utförda jobbet. Det enda skillnaden du märker är att du kommer att ha flera hundralappar mer i plånboken efter att ha gjort Brazilian Blowout hos oss på Beauty4Life i Stockholm! BRAZILIAN BLOWOUT förbättrar håret genom att skapa ett skyddande proteinlager runt hårstrået vilket eliminerar frizz (torrt hår), jämnar ut hårstråets fjällskikt och ger behandlat hår det näring som saknas.

Låt din personlighet stråla genom Myshörnans heta linjen

Vill du hitta en date idag och hitta någon ser just din personlighet? Då kan du ringa Myshörnans heta linjen! Där kan du hitta andra dejtingsugna killar och tjejer som vill träffa just dig. För mer information om vår heta linjen - läs mer på vår hemsida!
Gratis dejting hos Myshörnan!, Dejta killar & hitta din drömkille redan idag!

Funderar du på tattoo i Skåne?

Liz är en talangfull tatuerare i skåne. Hon har lång erfarenhet av tattoos och gör allt från blommor till porträtt och lettering. Vill du ha en personlig och talangfull tatuerare så hör av dig till Liz eller ta en titt på hennes hemsida. Välkommen till Liz Tattoo!

Bli kär eller flörta via telefonen - ring & prata med tjejer & killar!

Om du vill känna den speciella känslan igen när man är kär eller flörtar - då kan ni ringa någon av våra datinglinjer och prata med tjejer och killar! Ni ringer anonymt och kan idag bli kär genom att hitta och prata med tjejer och killar, ni hittar er Drömdejt.
Tjejer teledejtar gratis - se hit singeltjejer!, Ring vår tele dating idag & bli kär!, Hitta er Drömdejt genom vår heta linjen!

Fillers på Citylaser i Göteborg

Använd dig av fillers för att bli av med mindre rynkor eller för att fylla ut delar av ansiktet. T ex kan du använda dig av fillers som Restylane för att förstärka dina kindben. Restylane är ett kroppseget material som med tiden plockas upp av kroppen.

Behandla dina rynkor med botox - Estetisk Kirurgi & Hälsa i Gävle

Vill du ha hjälp att behandla dina rynkor? Vi på Estetisk Kirurgi & Hälsa i Gävle erbjuder rynkbehandlingar med botox. Botox är ett vanligt medel att använda för att behandla rynkor. När man injekterar botox får man in små mängder av muskelavslappnande medel och huden slätas då ut. Vanliga områden att behandla med botox är pannan, runt ögonen och hakan. På estetiskkirurgi.se kan du se mer om våra botox behandlingar. Du är även varmt välkommen att eller kontakta oss på Estetisk Kirurgi & Hälsa i Gävle för mer information!

Klimatvård med rehabilitering utomlands

Enriched life erbjuder klimatvård utomlands med rehabilitering. Det har visat sig att träning efter hjärnskada ger resultat! Det är då viktigt att träna funktioner som balans- tal-och/eller rörelseförmåga. Enriched Life erbjuder kvalificerad rehabilitering utomlands för patienter som drabbats av bland annat stroke, afasi eller reumatism. Välkommen att kontakta Enriched Life redan idag - klimatvård när den är som bäst!
Afasi behandling - rehabilitering efter skada, Parkinsonbehandling - rehabresor med Enriched Life, Reumatism behandling - rehabresor till Spanien

Kronisk nästäppa & näspolyper | BreatheEasy

Kronisk nästäppa och näspolyper kräver utförlig utredning och det är något vi på BreatheEasy utför. Orsaken brukar vara en svullen nässlemhinna vilket medför torr svalg och slemhinnor. Även snarkning är vanligt förekommande. Ni är välkomna till vår sajt för rådgivning.

Dags för konferens i Varberg eller Falkenberg?

Enebackenskraftkälla mellan Varberg och Falkenberg har allt man kan tänka sig för en perfekt konferens. För under tusenlappen per skalle har ni möjlighet att ta del av vår exklusiva spabehandling Qi Gong toppat med utomhusspa och bastu. Våra kunder ser vår miljö som mysig och vacker där vi har en väldigt personlig service för våra kunder. Slå oss en signal för tankar och idéer för er nästa konferens, välkomna!
Spabehandlingar i Varberg och Falkenberg

Hjälp med begravning i området Fagersta, Ludvika och Smedjebacken

Behöver du hjälp med begravning i området Fagersta, Ludvika och Smedjebacken så kan du tryggt vända dig till Bygdens Begravningsbyrå som är en erfaren och skicklig aktör som ställer upp med allt som hanterar både förberedelser och genomförande av begravning och även alla saker som måste ordnas omkring ett frånfälle. Finkänslighet och kompetens är riktlinjer.

Ta bort din tatuering hos Tattoo Removal Team

Dags att ta bort din tatuering? Hos oss på Tattoo Removal Team har du möjlighet att träffa en professionell klinik med hög erfarenhet och bred kompetens. Vårt mål i branschen är alltid att avsluta varje bemötande med ett leende på läpparna, vi vill vara med och göra skillnad. Sedan starten av bolaget har vi alltid varit motiverade att att leverera prisvärda och effektiva behandlingar för att ta bort tatueringar. Missa inte chansen, kontakta oss idag för mer information!

Skönhetssalong i Bromma med certifierade medarbetare

Salongen i Ålsten är en skönhetssalong med brett utbud inom skönhetsbehandlingar för dig som bor i Bromma med omnejd! Här hittar du behandlingar inom allt från klippning och sminkning till zonterapi och reflexologi. På skönhetssalongen har vi bara certifierade medarbetare, som alla har stor kunskap inom sitt område! Här kan du vara säker på att bli omhändertagen på absolut bästa sätt, oavsett om det är ditt hår, dina naglar, eller din hud vi tar hand om!

Kategorier

Nya Länkar