Länkar om Konferens

Spännande hotell Södermalm

På Långholmen hotell och vandrarhem finns ett flertal ljusa trevliga konferensrum i olika storlekar. Välkommen till oss för nästa konferens i Stockholm. Vi kan även erbjuda restaurang, övernattningsmöjligheter med hotell eller vandrarhems standard samt hjälpa till att ordna olika aktiviteter.
Vandrarhem Stockholm, Vinprovning Stockholm, God brunch Stockholm, Konferenslokal Stockholm

Konferens Spårvagnshallarna

Välkommen till Konferens Spårvagnshallarna ett modernt dagkonferens center i centrala Stockholm Våra konferenslokaler är tekniskt välutrustade och trendiga, skapade för våra kunders lyckade möten och konferenser. Här finns alla möjligheter. Konferens, dagkonferens, kundevent, minimässa, utställning eller festvåning för 300 personer.

Konferensanläggning Stockholm

I Stockholm har vi flera alternativ för konferens. IFL Kämpasten i Sigtuna är ett av dem. Vid Mälarens strand i Sigtuna ligger en förstklassig konferensanläggning för effektiva möten, endast 20 minuter från Arlanda, vackert beläget vid Mälarens strand. Välkommen till Sodexo Meetings, boka er konferens redan idag!

http://www.farsta-strand.se

Farsta Strand Hotelll & Konferens är en av Stockholms bästa konferensanläggningar, där du kombinerar boende och konferens på ett ställe. Vi ligger nära Älvsjömässan och arrangerar årligen 100-tals konferens av varierande storlek, från dagkonferens till större helg och veckokonferenser. Med över 100 hotellrum, gym och bra restaurang, så vi fixar en lyckad konferens.

Konferens i vackra Uppsala

För att en konferens ska bli riktigt lyckad tror vi inte att det räcker med bra lokaler och rätt teknik. Vi tror istället på att verkligen skapa förutsättningar för inspiration och rätt beslut. Därför ser vi möblering enligt era önskemål, tillhandahållandet av rätt tekniksupport som självklarheter. Och satsar istället helhjärtat på engagemang, timing och ett personligt bemötande. I vårt vackra hus har utbildning och fest regerat sedan slutet av förrförra seklet. Fram till idag har bara den akademiska sfären haft tillträde till lokalerna men nu är det alltså fler som kommer kunna njuta av atmosfären. På initiativ av gamla nationsaktiva och förtroendevalda har ett aktiebolag bildats för att du ska kunna arrangera möten och fester i huset precis vid Fyrisån.

Boka konferens eller konferenspaket hos Kosta Boda Art Hotel

Hos Kosta Boda Art Hotel kan du genomföra din konferens i en glasklar miljö. Deras konferenslokaler har alla moderniteter och bekvämligheter som behövs vid en lyckad konferens. Du kan även boka konferenspaket eller dagkonferens beroende på syfte och storlek. Det finns mängder av aktiviteter på Kosta Boda som spa på spahotell samt glasaktiviteter. Boka rum, konferens eller spa enkelt online i deras bokningssystem. Besök glashotellets hemsida för mer information angående deras boende och aktiviteter!

Lyxa till det med konferens nära Uppsala och Arlanda

Rånäs Slott erbjuder konferenser nära Uppsala, Arlanda och Stockholm. Här kan du hitta magiska alternativ för ditt företags konferenser. Förutom rymliga och fina lokaler kan du även åtnjuta god mat i vår restaurang och slappna av i vårt spa. Rånäs Slott erbjuder en upplevelse utöver det vanliga! Välkommen!
Uppskattad konferens i Stockholm

boka konferens och kick-off på ästad vingård

Ästad Vingård är Nordens största lokal för aktiviteter. Vi är belägna strax utanför Varberg och har en omtalad vingård präglad med vackra lokaler, spännande aktiviteter och en vinvandring utan dess like. Kontakta oss på Ästad vingård för mer information om bokning!

Konferens nära Göteborg

Boka konferens nära Göteborg på Aspenäs herrgård. Hos oss får du några oförglömliga dagar i underbar herrgårdsmiljö. Välj bland flera olika konferenspaket, vi har även dagkonferens.

Företagsaktiviteter och konferensaktiviteter i Stockholm - Aventi

Aventi erbjuder företags- och konferensaktiviteter i hela Sverige. Många av våra mest lyckade aktiviteter har arrangerats i bland annat Stockholm och Göteborg. Här hittar du både aktiviteter som fokuserar på samarbete, hjärna, strategi och fysik. Exempel på aktiviteter är äventyrsvandring, kajakpaddling och klättring.
Vi hjälper dig med event i Borås, Göteborg & Jönköping, Konferens på västkusten med aktivitet, Kundevent hos Aventi

Kategorier

Nya Länkar