Länkar om Service

Electrolux service i Stockholm

ABS Hushållsmaskin Service erbjuder högkvalitativ Electrolux service i Stockholm med omnejd. ABS Hushållsmaskin Service värderar alltid dig som kund och erbjuder kostnadsfria kvalitetskontroller av utfört arbete innan projekten slutförs. Företaget har reparerat hundratals Electroluxapparater under åren. Besök hemsidan för mer information!

Antenninstallation och service av TV-antenn hos SatCenter i Stockholm

SatCenter hjälper dig med all typ av service och installation av TV-antenn i Stockholm. Vi är en auktoriserad installationsfirma med lång erfarenhet av antenninstallation. Vi på SatCenter utför både nyinstallationer och servicearbeten av TV-antenn hos både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Hos oss får du hjälp med din antenn inom 24 timmar i hela Stockholm. Vi erbjuder alltid snabb service till ett fast lågt pris. Varmt välkommen att kontakta oss på SatCenter när du behöer antenninstallation eller service av din TV-antenn!

Vi kan laga & reparera din iPhone i Göteborg

På Chip n Play i Göteborg hjälper vi dig att laga och reparera din iPhone. Vi har lång erfarenhet av att laga iPhone och andra mobiltelefoner. Eftersom vi har många delar i lager så kan vi laga de vanligaste felen snabbt och enkelt, ofta medan du väntar! Besöka oss i vår butik på Backaplan i Göteborg

Kategorier

Nya Länkar