Länkar om Övrigt

Butiksdatasystem

På KassaCentralen ser till att våra kunder är nöjda från start. Från beställning till leverans. Med kassaregister eller POS-system som är anpassat efter dina önskemål. Därefter håller vi kontakten och ser till att kassaregistret fungerar och förser er med förbrukningsmaterial, så som kassarullar och annan utrustning.

Ljudteknik av proffs - Sela

Företaget SELA etablerades den 5 maj 1948. Verksamheten koncentrerade sig på konstruktion och tillverkning av elektronisk apparatur för ljud och film. Fram till 90-talet utvecklade och sålde SELA produkter som tillverkades av företaget. SELA var då även ett aktivt exportföretag med verksamhet och dotterbolag i USA. Vår utveckling sedan dess har gått från produktion till installation och service av hela ljud- och bildinstallationer.

studiomonitorer för proffessionellt bruk

Arbetar man i en studio är en av de viktigaste delarna i din studio dina monitorer. Att ha ett par bra studiomonitorer gör stor skillnad för kvalitén i det ljud du producerar, mixar eller i övrigt arbetar med. Har du ett missljud i dina monitorer, eller har ett par monitorer som brister i kvalitét, kommer också slutprodukten du producerat att vara bristande i sin kvalité. Vi på Audiodelight har tagit fram prisvärda och högkvalitativa studiomonitorer som funkar i varje studio, oavsett hur ambitiös eller proffsig du är!
aktiva högtalare, dynacord, kondensatormikrofon, mixerbord

ITM Meeting Solutions - Ger er en modern hörsal

Behöver du hjälp med utrustning till er hörsal så kan vi på IMT Meeting Solutions hjälpa er. Vi har lång erfaraenhet av att utrusta stora hörsalar med ljud, bild och med vårt intuitiva styrsystem så blir det enkelt för alla att använda och styra utrustning som projektorn och volymen i hörsalen. Vill ni ha information för hur vi kan modernisera er hörsal så hör av er till oss.

Söker ni xlr kontakter? Välkomna till sennberg.se!

Vi erbjuder xlr kontakter i vår webbshop! Önskar ni köpa det och andra ljudprodukter, har vi ett brett utbud i vår webbshop. Vi har leverantörer som Cordial, Auralex och Neutrik, ni kan hitta just det ni behöver till er verksamhet eller band/orkester. Vill ni se vårt utbud av xlr kontakter från Cordial? Välkomna in till hemsidan!

Behöver du hyra ljud och ljus i Stockholm?

Loud Event är företaget som ser till att ditt event, bröllop, företagsfest eller annan festlig tillställning blir lyckad! Vi har utrustningen för att skapa den bästa stämningen, oavsett om det handlar om ett mingelparty eller en högljudd fest. Behöver du förutom ljud och ljus även hyra dj så samarbetar vi med Stockholms bästa DJs.

Prisvärda träningshörlurar och sporthörlurar hos Blandadeprylar.se

Trött på dina nuvarande hörlurar? Äntligen har Blandadeprylar.se ett par schyssta sporthörlurar och träningshörlurar utefter dina önskemål. Hos oss har du även möjlighet att slippa trådbundna hörlurar som ständigt trasslar till sig. Sedan starten av vår fantastiska webbshop har intentionen alltid vart att leverera riktigt bra priser på riktigt bra produkter. Vi vågar faktiskt påsta att vi lever upp till detta idag, som ett exempel har vi riktigt bra sporthörlurar och träningshörlurar som lever upp till detta. Missa inte chansen att klicka hem dig ett par trevliga produkter, klicka dig vidare till vår hemsida för att hitta din pryl!
Powerbank hos Blandadeprylar.se, Blandadeprylar.se har snygga datorfodral, Dags för en balanscykel?

Specialanpassade mönsterkort för alla typer av företag

På MultiCad tillverkas mönsterkort som är specialanpassade till kundens verksamhet och önskemål. Här står alltid kundernas behov i fokus för produktionen, oavsett om de är från industri med stora produktioner eller ett mindre it-företag. Med över 40 år i branschen har MultiCad stor erfarenhet av att tillverka mönsterkort för alla typer av företag. Hör av dig till dem med ditt projekt för att se vad de kan hjälpa just dig med!
Legotillverkning av elektronik till industri och produktion

Kategorier

Nya Länkar