Länkar om Övrigt

Mjukvarukraft - Systemutveckling & Systemintegration

Mjukvarukraft är ett företag som inriktar sig på systemutveckling och konsultation baserad på och omkring Microsofts produkter och plattformar. Vi besitter en lång och gedigen erfarenhet av olika typer av projekt inom en rad olika branscher och är väl förtrogna med de problem och krav som ställs kring moderna IT-projekt. Oavsett om vi skall driva ett projekt eller ingå i ett så tycker vi att det är viktigt att vi har en förståelse för dig som kund och att vi behärskar de tekniker som finns inom process och metodik när det gäller IT-projekt. .

Webbhotell och domäner

Crystone arbetar mot att vara en helhetsleverantör som du och ditt företag kan anlita i alla former av internetrelaterade projekt och frågor. Crystone har utöver webbhotell ett brett utbud av tjänster såsom VSP, dedikerad server, Colocation, Hemsidor och SEO (sökmotoroptimering).
Web hosting, Billigt webbhotell, Exchange mail

Virtual private server - Crystone

Crystone är en av de ledande i landet när det gäller server hosting och vps (Virtual private server) samt webbhotell & colocation. Vi erbjuder en bred portfölj när du ska sätta upp företagets it-system. Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper de er om ni är osäkra på vad som passar er bäst.
Colocation, Dedikerade servrar, Virtuell privat server

Webbyrå i Borås - webbproduktion, bildredigering, CRM

Vi designar, utvecklar och underhåller hemsidor som förmedlar ditt företags erbjudande på ett attraktivt och lättillgängligt sätt. Vår webbutveckling sker alltid med den senaste tekniken, som t.ex. HTML5 och CSS3, vilket framtidssäkrar er hemsida och ger den ett intressant intryck! Vi gör även en mobil version av webbplatsen om önskas, detta ger en snabbare upplevelser för alla som surfar med telefonen eller läsplattan. WordPress, Joomla och Drupal är exempel på färdiga kostnadsfria CMS som vi rekommenderar våra kunder att välja mellan. Ett CMS är ett verktyg så att du själv kan uppdatera din hemsida med t.ex. nyheter, blogginlägg, bilder och mycket mer. Hemsidan är en fönster ut till vida världen, en bra hemsida kan skapa nya affärstillfällen men en inte genomtänkt hemsida kan också stjälpa en. Vi hjälper dig att förstå vad för slags behov du behöver.

Hemsidor - Smarta hemsidor

Vi är en webbyrå i Kristianstad/Åhus med en kundkrets som sträcker sig från Malmö till Umeå. Med 17 års erfarenhet av hemsidor kan du känna dig trygg att anlita oss. Målet är att du alltid ska kunna lita på oss och därför stanna kvar som kund. Vi har inga snofsiga kontor eller annat skådebröd som kostar en massa pengar, vi kan därför hålla låga priser. Bra för dig, eller hur?

Ownit är den bästa bredbandsleverantören i Stockholm & Göteborg

Med bredband från Ownit får du bra kvalité, bra prestanda och hög kundsupport. Vi har flera snabba hastigheter att välja mellan. Bredbandstelefoni som inte hackar och TV som fungerar. Ring oss så kan vi berätta mer vad som passar dig och dina behov.

Telefonsvar

Oavsett vad man kallar det – telefonisttjänster, telefonservice, svarstjänst, svarsservice, telefonpassning eller telefonsvar – så är vinsterna uppenbara. Hög servicenivå, nöjda kunder samt ökad effektivitet och lönsamhet är några av dem.
Callcenter, krisberedskap

Molntjänster och cloudtjänster

Förenkla molnintegration. Den sömlösa integrationen mellan våra olika molnplattformar innebär att ni kan utveckla en applikation på en plattform och lätt portera den till en annan för att stödja programvarans hela utvecklingscykel. Säkra ert företag för framtiden och utnyttja de senaste forskningsresultaten och uppfinningarna - Välj Sungard.

Kategorier

Nya Länkar