Länkar om Båtar

Båt charter med Nordic Yacht Center

Båtcharter i Stockholms skärgård Välkomna ombord på den klassiska skönheten Mercedita för en upplevelse av högsta klass. Vår mångåriga erfarenhet och vår personals personliga service skapar de perfekta förhållandena för en skärgårdscharter. Trots sin rymd och ovanliga komfort, kan Merceditas ta sig in i de små hamnarna och vikarna. Detta innebär att vi med enkelhet kan skräddarsy båtchartern efter era önskemål. Hon har en rad olika AnvÄndningsomrÅden: ? Båtcharter i skärgården för upp till 32 personer med mat och dryck. ? Upp till sex övernattande gäster i tre dubbelhytter med dusch & wc. ? Möte, konferens eller företagsevent i Stockholms skärgård ? ta med dina kunder/anställda på en tur där ni får uppleva Stockholm från dess vackraste sida. ? Läktarplats vid båttävlingar och andra arrangemang.

Köp begagnade båtar hos oss på Eriksson Marine Scandinavia!

Hos oss på Eriksson Marine Scandinavia finner ni ett brett utbud av begagnade båtar. Ska ni sälja er båt eller intresserad utav att köpa begagnade båtar? Vi hjälper till med hela båtaffären oavsett om ni är köpare eller säljare. Vi är Sveriges största förmedlare av begagnade båtar och vid köp av hos oss så erbjuder vi 12 månaders trygghetsavtal! Välkommen att kontakta oss.

Öppen snipa i plast - Käringösnipa Till Salu hos Swecomarin

En käringösnipa är en typ av en allmogebåt och kännetecknas av en spetsig för och en något rundad akter. Längden på snipan kan vara mellan 4-8 meter och den skandinaviska snipan har sitt ursprung från vikingarnas båtar och skepp. På Swecomarin hittar du din nya snipa. Vi har främst en öppen snipa utan däck. En snipa kan användas som en båt för familjen som vill komma ut på vattnet och känna friheten lite, eller till det klassiska - fiske. Våra snipor är i plast och har likheter med den typiska ekan och jollen och finns både med och utan motor. Välkommen att hitta din nya snipa hos oss på Swecomarin!
Käringösnipan - snipor till salu hos Swecomarin

Alltid det senaste nytt inom miljö och sjöfart

Är du intresserad av att läsa om miljö och sjöfart? Då ska du kolla in Sjöfartstidningen! Hos Sjöfartstidningen kan du alltid läsa det senaste nytt inom miljö och sjöfart. Sjöfartstidningen fokuserar på allt inom sjöfart, både inrikes och utrikes. Sjöfartstidningen finns alltid tillgänglig på nätet men finns även som fysisk tidning att läsa. Kontakta oss gärna för att veta mer vart du kan få tag på vår tidning. Sjöfartstidningen – alltid det senaste nytt inom sjöfart!
Alltid det senaste nytt inom tankfartyg och sjöfart

Beställ Volvo penta reservdelar i Göteborg – nära till hands!

Behöver du Volvo penta reservdelar? Då ska du kolla in Björlandavarvet i Göteborg! Björlandavarvet jobbar med båtreparationer och båtmotorreparationer, samt innehar ett brett sortiment av Volvo penta reservdelar som jobbas dagligen med. Skulle vi inte ha den reservdel från Volvo penta som du behöver, beställer vi den gärna hem till dig. Det ska gå att lösa vilket som. Tveka inte att höra av dig oss om frågor eller funderingar, eller varför inte besöka vår butik i Göteborg för mer Volvo penta reservdelar.

Kategorier

Nya Länkar