Länkar om Övrigt

A-kassa

Välkommen till egenföretagarnas a-kassa, SmåA. Vi vänder oss till dig som driver ett litet eller mellanstort företag i sverige. Även familjemedlemar är välkommna som medlemar i a-kassan.

Valutakurser

Letar du efter aktuella valutakurser? Välkommen till Valutaonline. På vår hemsida hittar du aktuella kurser för en lång rad resevalutor. Missa inte vår praktiska valutakonverterare.

Billhop

Billhop är ett svenskt företag som vill revolutionera sättet människor och företag betalar och hanterar sina räkningar. Hos oss kan du betala dina räkningar med kort utan att använda internetbanken. Vi accepterar de flesta vanliga betalkort och kreditkort

Redovisning i Borås - Toarpskonsult

Vi kan vara hela er ekonomiavdelning eller bara ta hand om utvalda delar som ni behöver hjälp med. Våra redovisningskonsulter arbetar efter samma modell i alla uppdrag. Toarpskonsult ser till att bokföring och redovisning ger tillförlitlig information om företaget och naturligtvis bistår vi också med rådgivning i samband med olika redovisningsfrågor. Toarpskonsult använder en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsmetodik vilket säkerställer att arbetet blir genomfört effektivt snabbt, och på rätt sätt. Det finns ett ekonomisystem som enkelt kan anpassas utifrån det enskilda företagets önskemål och förutsättningar och därmed slipper du all praktiskt hantering av systemfrågor.

Finansiering - aroskapital.se

Vi på Aros Kapital har upptäckt att det finns ett stort behov av snabbare och mer flexibla finansiella tjänster. Dessutom efterfrågades konkret hjälp och råd kring t. ex likviditet, expansion och eventuella tvister. Vårt mål är därför att erbjuda våra kunder professionell hjälp och konsultation inom finansiering, inkassotjänster och företagslån m.m.

Vi erbjuder verksamhetsstyrning

NCG Group grundades 2001 med målet att ge användare makt att själva kunna skapa egna fantastiska lösningar utan att vara beroende av IT eller dyra konsulter. BizView Rapportering och analys gör viktig beslutsinformation lättillgänglig för ansvariga på alla nivåer. Ge beslutsfattare kraften att själv analysera viktigt affärsdata, förstå trender, och fatta bättre beslut direkt i sin webbläsare
dashboard, budgetverktyg

Webbaserat ärendehanteringssystem

Summera® Support kan integreras med er nuvarande hemsida eller en annan extern hemsida. Det finns möjlighet att anpassa formulär som direkt skapar ärenden i Summera® Support. Anmälare kan vara t.ex. era kunder, BR-innehavare eller hyresgäster. Summera® Support är webbaserat vilket gör att ni och era kunder alltid har tillgång till applikationen förutsatt att det finns tillgång till en Internet- uppkoppling. Ni slipper också klientinstallationer och uppgraderingar av systemet, vi sköter allt.

Anmäl dig till Skattehusets populära skattedagar!

Skattehuset anordnar populära skattedagar runt om i landet där du som revisor eller redovisningskonsult kan bli utbildad i det senaste inom skatteområdet. Våra skatteexperter har många års erfarenhet i att utbilda branschfolk inom skatter, revision och skattejuridik. Anmäl dig på skattehuset.com.
Läs de senaste av skattenyheter här!, Proffsig skatterådgivning från erfarna experter

Som byggherre måste du ha elektroniska personalliggare till nyår

I och med att den nya lagen om elektroniska personalliggare träder i kraft vid nyår måste, med få undantag, alla byggherrar ha ett system med elektronisk personalliggare på varje arbetsplats och ha den tillgänglig för bland annat Skatteverkets kontrollbesök. Det åligger byggherren att se till att det finns ett system med elektronisk personalliggare som omfattar alla på byggarbetsplatsen, inkluderande t ex städ och bevakningspersonal.

Vi hjälper dig med bouppteckning i Stockholm

Ibland kan det vara krångligt och besvärligt att göra en bouppteckning, vi på Lilla Begravningsbyrån hjälper dig. Om du väljer att teckna en bouppteckning med oss i Stockholm hjälper vi dig med precis allt. Vi gör det smidigt och enkelt för eran skulle och ni slipper tänka på pappersarbete. Lilla Begravningsbyrån har duktiga medarbetare som ständigt gör arbetet med ett leende på läpparna. Klicka er gärna vidare till våran webbplats, där har vi ännu mer information samt olika sorters paketpriset. Välkomna!
Stockholms finaste begravningar hos Lilla Begravningsbyrån

Kategorier

Nya Länkar