Länkar om Övrigt

Ledarutveckling

UGL - Ledarskapskursernas kurs, förebilden och originalet. Om du bara ska gå en ledarskapskurs i ditt liv rekommenderar vi UGL-kursen. Genom konkreta upplevelser där både du och övriga deltagare bidrar får du förståelse för hur stor inverkan gruppdynamik och grupprocesser har på allt som sker omkring dig, samt hur du hanterar detta.

Investigo kan medarbetarundersökningar

På Investigo arbetar vi med strategiska medarbetarundersökningar, detta innebär att vi ser medarbetarundersökningen som ett verktyg för företagsstyrning och förändring. Med detta menar vi att vi har fokus på att undersökningens ska hjälpa organisationen att gå i en önskvärd riktning, undersökningen är ju egentligen bara ett medel för en förbättrad företagsstyrning. Vårt huvudsyfte med en medarbetarundersökning är att mäta det interna arbetsklimatet, att ta reda på hur medarbetarna mår. Vi tror att det finns ett samband mellan bra arbetsklimat i en arbetsgrupp och framgångsrika arbetsgrupper, och därmed också lönsamma företag.

Skaffa en egen karriärcoach

Att få stöd av en karriärcoach kan göra stor skillnad för en person som måste lämna sin anställning. Och det kan göra stor skillnad för företag som investerar i detta. För personer som lämnar sin arbetsgivare på grund av arbetsbrist, omorganisation eller av andra orsaker, är det oerhört värdefullt att få hjälp av en personlig karriärcoach. Det skapar trygghet och ökar chansen att snabbt hitta en ny lösning. Det skapar också bättre förutsättningar för företag att hålla anseendet som en god arbetsgivare, även för de som måste gå.

Hitta din distansutbildning hos Jensen.se

Jensen har ett antal utbildningar som du kan läsa på distans. Har du kanske rotat dig med familj och barn och har svårt att flytta för en utbildning? Då är en distansutbildning en perfekt lösning! Vi på Jensen drivs av passion för kunskap och människors utveckling! Vi har garanterat en distansutbildning som passar dig! Kolla in våra distansutbildningar på jenseneducation.se !

Ekonomi jobb fixas genom Toppjobbet

På toppjobbets webbplats hittar du lediga ekonomi jobb inom exempelvis administration/redovisning/bank och finans/advokat/jurist/domstol/åklagare/myndigheter.

Släktforskare som hjälper dig släktforska på nätet

Är du nyfiken på var du kommer ifrån och vilka dina förfäder är? Vi är släktforskare som hjälper dig släktforska på nätet. Vi har tillgång till ett flertal resurser och en gedigen kunskap inom släktforskning. Vi har en stor passion för släktforskning och kommer göra allt som står i vår makt för att hjälpa dig att hitta dina förfäder. Vi utför både stora och små uppdrag och har du någon fundering eller något önskemål är det bara att höra av sig till oss!

Din begravningsbyrå i Mjölby

Vi alla kommer någon gång i livet att uppleva en stor sorg som kommer beröra oss djupt. Om det inte hänt ännu så kommer det garanterat att hända någon dag, och det kommer vara en dag av djupa känslor och minnen som blandas med tårar. Begravningar i Östgötabygd är en liten begravningsbyrå som ger dig stöd och hjälper dig igenom din svåra stund med omtanke, närhet samt tradition och ser till att den som gått bort hedras och att minnet bevaras för evigt. Vi är verksamma i bl.a. Mjölby, Linköping och Motala. Varm välkommen att kontakta oss!

Framtidsstigen mot en hållbar konsumtion & miljövänlig livsstil

Framtidsstigen är en guide för dig som konsument och hjälper dig att handla mer hållbart. Hos oss får du tips och råd om hur du når en hållbar konsumtion och miljövänlig livsstil. Välkommen att vandra längs stigen tillsammans med oss! Det är enklare än du tror!
Återbruka mera!, Mot en medveten konsumtion, Handla mer hållbart

Återvinningscentral i Lund

Har du rensat ut i garaget hemma och behöver slänga ditt skräp? Om du bor i Lund så kan du besöka Lunds kommuns hemsida för att se öppettiderna på återvinningscentralen. Välkommen!

UGL-utbildarna i Borås

Välkommen på kurs och utbildning hos oss på UGL-utbildarna i Borås. Våra kursledare inom Utvecklande Ledarskap (UGL) har många års erfarenhet av ledarskap och hur du som ledare på bästa sätt ska agera gentemot din grupp. Vi har kurser över hela Sverige.

Begravningsbyrå i Stockholm

Holms Begravningsbyrå i Stockholm är byrån ni ska vända er till när ni vill känna trygghet och omsorg vid svåra stunder. Med sin familjeägda begravningsbyrå har dom lång erfarenhet inom branschen och vet hur alla steg måste hanteras varsamt. Det är en självklarhet för Marianne och lars att deras kunder ska vara nöjda under hela processen. Kontakta Holms Begravningsbyrå i Stockholm redan idag för att få en prisuppfattning hur mycket det kommer att kosta för delar eller hela begravningen.

Hjälp efter sexuella övergrepp mot barn.

Har du blivit utsatt av sexuella övergrepp som barn, kontakta då en hjälpande hand i Sverige som har lång erfarenhet när det kommer till att samtala och ge stöd i tid av svårigheter. Ann-Christin Stålhammar är specialist inom att ge utsatta personer hjälp och stöd och det har gett mycket goda resultat för personer som har sökt hjälp hos henne. Vill du ha stöd, hjälp, råd eller helt enkelt bara någon att prata med är Ann-Christin den hjälpande hand som finns tillgänglig på telefon. Kontakta henne när du känner att det inte finns någon annan att prata med.

Mottagning för psykoterapi i Falun - SamtalsHälsan

SamtalsHälsan erbjuder mottagning i Falun för psykoterapi och familjesamtal. I våra psykoterapisamtal möts vi i personliga och förtoendegrundande samtal där vi ger dig hjälp att söka klarhet. Hitta dig själv och finn glädjen i livet igen. Känner du att du skulle vara i behov av psykoterapi är du varmt välkommen att kontakta SamtalsHälsan i Falun.Du hittar mottagningen på Rostvändaregatan 11 i Falun.
Parterapi hos SamtalsHälsan i Falun

90-konto

Majblomman har 90-konto vilket innebär att Svensk Insamlingskontroll gör årliga kontroller för att garantera att vi håller hög kvalité där man granskar inte bara de medel som kommer in på vårt 90-konto utan även hela verksamheten.

Gravstenar i Varberg med Carlsteins Stenhuggeri

Letar du efter en leverantör och tillverkare utav gravstenar i Varberg, ska du kontakta Carlsteins stenhuggeri. Det är ett familjeföretag som har varit i branschen länge vilket gör att dom har hög expertis och utför dina önskemål inom gravstenar. Besök deras hemsida för att läsa mer eller kontakta dom direkt på deras telefon nummer. Mail fungerar självklart också bra.
Gravvårdar i Varberg

Assistans anordnare i Lund – anlita Omtanken i Skåne!

Behöver du eller någon i din närhet personlig assistans? Hör av dig till oss på Omtanken i Skåne! Vi är skickliga assistans anordnare som finns i Lund med omnejd och hjälper er att få den assistans som passar er. För oss är det viktigt med integritet och människovärde vi hjälper dig därför att anpassa assistansen efter dina behov. Så om du letar efter duktiga assistans anordnare kontakta Omtanken i Skåne – din assistans anordnare i Lund!
Assistansbolag i Lund – Omtanken i Skåne

Kategorier

Nya Länkar