Länkar om Danmark

Brugte maskiner på auktion - Retrade

Retrade afhænder brugte maskiner, udrustning, køretøjer og andet teknisk overskudsmateriel fra nogle af Skandinaviens største offentlige myndigheder og private virksomheder. Der er auktioner i både Skandinavien og Øst Europa. Der afsluttes hele tiden auktioner, så klik ind og gør en god forretning. På Retrade kan du finde brugte brugte busser, gravemaskiner, industrimaskiner, landbrugsmaskiner, læssere, lastbiler, kraner, skovmaskiner, traktorer, trucker, værkstedsudstyr, værktøjsmaskiner, transportvogne, værktøjsmaskiner og lifter til salgs på auktion. Her handler du enkelt, trygt og sikkert. På Retrade præsenteres det aktuelle sortiment som er til salg. Klik på det objekt du er interesseret i at købe for at få mere information og lægge bud.

Vægur & Væg ur -- Priisma

Velkommen til priisma - Nordens største butik for vægure! Vores udvalg består af alt fra klassiske pendulure til vægure inspireret af pop-art. priisma startede da der manglede en butik med et rigtig stort udvalg af vægure. Mens vi selv ledte efter ure fandt vi møbelforretninger der solgte ure, urmagere der solgte ure, indretningsbutikker der solgte ure og tøjfirmaer der solgte ure.

Fodboldrejser

For grupper klarer vi også hjælp med at booke transport, restauranter, udflugter m.m. LA Travel skræddersyer fodboldrejser til Europas topligaer i fodbold. Kontakt os for at finde ud af mere om vores brugertilpassede pakker!

drivhuse fra WIllab Garden

Ønsker du at købe drivhuse? I Willab Garden finder du et bredt udvalg af både drivhuse og drivhustilbehør. Vi sælger drivhuse fra Euro-Serre og Juliana i forskellige størrelser og prisklasser. Willab Garden sælger også udestuer til forskellige årstider, såsom vinterhaver og udestueelementer, plasttag og glastag.

Kategorier

Nya Länkar