Länkar om Finland

Käytetyt ajoneuvot ja koneet

Retrade on nettihuutokauppa, jonka myyjät koostuvat Suomen suuremmista yksityisten sekä julkisen sektorin yrityksistä. Retradin partnereihin kuuluvat muun muassa Cramo Finland (käytetyt koneet ja laitteet) ja Ramirent Finland (käytetyt rakennuskoneet, nostimet / skylift, telineet jms.). Retraden huutokaupasta löydät käytetyt metsäkoneet, korjaamolaitteet, kuorma-autot, trukit, bussit, traktorit, kaivinkoneet ja muita käytettyjä koneita ja tarvikkeita. Retrade tuo yhteen myyjän ja ostajan ja helpottaa kaupankäyntiä. Sekä suomalaiset että ulkomaalaiset ostajat ovat tervetulleita.

Seinäkellot & Seinäkelloja - Priisma

Tervetuloa priisma:an - Pohjolan suurimpaan seinäkelloliikkeeseen! Tarjontamme käsittää kaikkea klassisista heilurikelloista ja asemakelloista Bauhausista peräisin oleviin seinäkelloihin, joita pop-taide on innoittanut. priisma pantiin alulle koska puuttui liike todella suurella seinäkellotarjonnalla. Koska me itse etsiskelimme kelloja löysimme huonekaluyrityksiä, jotka myivät kelloja, kelloseppiä, jotka myivät kelloja, sisustusliikkeitä, jotka myivät kelloja ja vaatetusalan yrityksiä, jotka myivät kelloja. Heille oli yhteistä, että heillä oli pieni seinäkellovalikoima, ja että mielenkiinnon kohde oli muissa tuotteissa. Jotta voitaisiin tarjota suuri seinäkellovalikoima vaaditaan suuret markkinat

Alfa Quality Moving & Relocation

Alfa Quality Moving & Relocation (AQM) on Pohjoismaiden johtava yritys kansainvälisissä muutoissa. Järjestämme säännöllisiä kuljetuksia Iso-Britanniaan (Englantiin, Skotlantiin, Walesiin ja Pohjois-Irlantiin). Jos tiedät muuttavasi Iso-Britanniaan, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä 6 viikkoa ennen arvioitua muuttopäivää. Alfa Quality Moving & Relocation on erikoistunut kansainvälisiin muuttoihin ja muuttopalveluihin kaikkialla maailmassa. Meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaillemme täydellinen palvelu, johon sisältyy muutto, varastointi ja relocation-palvelut.

Naamiaiset ja Halloween - Hobbex

Halloweenin toi Suomeen Helsingin sotainvalidien naisjaosto vuonna 1950 ensimmäistä kertaa Kalastajatorpalla järjestetyn Halloween Partyn muodossa. Kauhu ja Halloween tuoteryhmästä löydät kauhuteemaan soveltuvat naisten asut. Nämä toimii myös Halloweenina. Ole hyvä ja tutustu tuoteryhmään! Mikäli et löydä etsimääsi, aina voit kysyä - autamme parhaamme mukaan! Hobbex, joka on toiminut jo yli 50 vuotta, perustettiin vuonna 1961. Yrityksemme on perustamisesta lähtien ollut johtavassa asemassa useilla tuotealueilla kuten radio-ohjattavat, ammunta, hauskat härvelit sekä upeat lelut.

Kategorier

Nya Länkar